RETROSPECTIVA COMICĂ 2013. Cele mai AMUZANTE întâmplări din România VIDEO

Pe lângă veşti proaste, lupte politice şi tragedii, anul 2013 a fost şi unul extrem de comic. Un an cât se poate de "românesc", în care oameni de lângă mine şi de lângă tine au ştiu să ne pună, voluntar sau nu, zâmbetul pe buze. Vă prezentăm în următorul material un top "altfel" al anului 2013.

RomaniaTV.net
31 dec. 2013, 09:52
RETROSPECTIVA COMICĂ 2013. Cele mai AMUZANTE întâmplări din România VIDEO

Titlul de mama anului îi revine unei femei care s-a luptat la propriu cu băiatul ei, care nu voia să se spele. Sătulă de duhoarea fiului, femeia l-a spălat cu forţa.

 

Românul se emoţionează când vede camera de filmat în faţă, iar dacă nu are cuvintele la el, inventează unele. Titlul „declaraţia anului” îi aparţine deja-celebrului fan al lui Paul Walker.

Oricând este loc pentru un pic de cultură, iar titlul de cartea anului îi revine „Cimitirului” lui Adrian Teleşpan, care le-a mulţumit fanilor pentru vânzările uriaşe printr-un dans oriental.

 

Mulţi speră la premiul de „vedeta anului”, însă acesta îi revine unei oiţe. Şi anume Pufulica, oiţa care îi ajută pe cei de la televiziunea română să scape de stres.

 

Un premiu merită şi românii care muncesc din greu. Astfel, titlul de „angajaţii anului” le revine celor de la gaze din Bacău, care au verificat scurgerile cu bricheta şi au dat foc unei case.

Şi pentru că numai cine nu munceşte nu greşeşte, un taximetrist din Deva salvează onoarea branşei sale şi primeşte titlul „taximetristul anului”. Acesta a sunat la Poliţie şi a reclamat că i s-a furat maşina. Poliţiştii au ajuns la concluzia că, de fapt, maşina nu a fost furată, ci pur şi simplu reclamantul a uitat unde a parcat-o.

Titlul de „reştinul anului” îi revine unui pelerin constănţean. Acesta s-a dus la moaştele Sfintei Parascheva la Iaşi şi, deloc descurajat de coada uriaşă, s-a deghizat în angajat ISU pentru a sări rândul.

Premiul de „fraierul anului” îi revine unui hunedorean. Acesta era urmărit internaţional pentru trafic de droguri şi a avut „inspiraţia” să se ducă chiar la sediul Poliţiei Municipiului Petroşani, pentru a-şi scoate cazierul. Avea nevoie de el pentru şcoala de şoferi.