Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Care sunt nativii cu care întemeiezi cea mai bună și pasională relație

Atunci când vine vorba de dragoste nu există reguli. Când scânteia iubirii se aprinde nimic nu mai contează. Totuși, nu trebuie să confundăm fluturii din stomac care apar atunci când ne îndrăgostim, cu ceea ce înseamnă o relație statornică. Zodiile ne pot dezvălui care sunt cele mai compatibile cupluri în funcție de data nașterii.

03 oct. 2023, 11:27
Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Care sunt nativii cu care întemeiezi cea mai bună și pasională relație
Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Care sunt nativii cu care întemeiezi cea mai bună și pasională relație

Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Dragostea nu se raportează la reguli și preconcepții. Ea poate să apară în orice moment, chiar atunci când ne așteptăm mai puțin. Nu de puține ori se întâmplă să ne îndrăgostim de persoanele de care ne așteptăm mai puțin. Totuși, trebuie să ne aducem aminte, atunci când ne ia valul și fluturașii din stomac își fac prea mult de cap, că există o diferență între această etapă și o dragoste statornică și de lungă durată.

Citește și: Zodiac CHINEZESC 2-8 octombrie 2023. Astrele aduc veşti bune abia spre finalul săptămânii. Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Pentru ca acest lucru să fie posibil, este nevoie ca între cele două persoane implicate să existe compatibilitate și o înțelegere bună. Cu toate că menționasem anterior că atunci când vine vorba de iubire nu ne putem ghida după preconcepții, există câteva aspecte după care ne putem ghida. De exemplu, astrologia ne poate ajuta să ne dăm de anumite trăsături ale partenerului.

Iată care sunt cele mai compatibile cupluri din zodiac

Berbec

Berbecul nu este atât de maleabil și tolerant. Drept urmare, nu este foarte ușor să îi intri în grații. Berbecul se potrivește cel mai bine cu Săgetatorul, Leul, Gemenii. De altfel, ei se potrivesc bine și cu persoane care au ascendent în aceste două zodii. Cu toate astea, între ei nu există potrivire perfectă. Berbecul și Balanța pot fi parteneri pe lungă durată. O pasiune adevărată există și cu Leul. Însă, este nevoie de compromisuri din ambele părți. Zodia Berbec este guvernată de elementul primordial al Focului și intră în opoziţie cu zodiile de Apă.

Taurul

Taurul este o zodie puternică,virilă,calmă şi perseverentă. Taurul se înțelege foarte bine cu Fecioara și Capricornul, dar și cu Pestii. Scorpionul este un candidat serios cand e vorba de o relatie amoroasă/sexuală cu un Taur. De aseenea, Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii vor funcţiona ireproşabil într-o afacere cu Taurii. Aceste zodii au șanse mari să stea unul aproape de celălalt. Nativul acestei zodii este caracterizat de dualitate şi interacţiune. Zodia Taur se numără printre cele mai norocoase și favorizate semne astrale de pe roata zodiacului.

Gemeni

Gemenii se potrivesc cu Vărsătorul și Balanta, dar și cu Săgetătorul pentru că are prezent un planeta Mercur. Nativii din Zodia Gemeni sunt curioși din fire, mereu dornici de noutate și de experiențe interesante. Gemenii sunt sapiosexuali din fire, asa ca stimularea mentala e mai importanta decat cea fizica. Gemenii se plictisesc repede de obicei, cand vine vorba de amor. Compatibilitate erotică ridicată au cu Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator. Pe plan profesional, Gemenii se completează perfect cu Fecioarele, Leii, dar și Peștii.

Rac

Racul este o fire complexă,care poate fi înţeleasă doar de cei cu care rezonează. Racul se potriveste foarte bine cu Taurul si Capricornul. Aceștia au foarte multe interese comune si elemente care îi leaga. Racii par foarte timizi la început, latura lor erotică iese la iveală când încep sa se simtă confortabil. Racii sunt compatibili cu Taur, Fecioara, Capricorn, Scorpion, Pesti, Leu, potrivit ziare.com. De la începuturile astrologiei, zodia Rac a fost asociată cu apa adâncă și misterioasă şi cu Luna, când luminoasă, când întunecoasă.

Citește continuarea AICI

Citește și: Zodiac chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile: Cei răbdători îşi vor primi recompensa!