Cele mai comune vise şi interpretarea acestora

Sunt sigură că şi ţie ţi s-a întâmplat să visezi că pici în gol ori că eşti în văzul tuturor şi nu ai haine pe tine - Iată ce semnificaţie au cele mai comune vise.

RomaniaTV.net
19 iun. 2015, 10:47
Cele mai comune vise şi interpretarea acestora

Cazi de la înălţime? Russel Grant, autorul Dicţionarului Ilustrat de Vise, susţine că acesta este cel mai comun vis şi că sugerează prezenţa unei temeri foarte mari pe care o avem la acest moment.

Ai visat vreodată că mergi pe stradă, la şcoală ori la serviciu fără haine pe tine? Ei bine, asta înseamnă că te temi să nu îţi fie descoperite slăbiciunile şi micile defecte. Trebuie să te accepţi aşa cum eşti!

Citeşte şi Lucruri despre vise pe care este bine să le ştii

Eşti urmărită, îţi este teamă şi fugi de cineva sau ceva care vrea să îţi facă rău? Tony Crisp, autorul Dicţionarului de Vise, susţine că vrei să scapi de propriile temeri. Dacă un animal te urmăreşte, atunci vrei să fugi de propriile dorinţe şi sentimente. În cazul în care nu vezi chipul urmăritorului, o traumă din copilărie te bântuie. Chipul atacatorului este al unei persoane de sex opus? Nu poţi trece peste o despărţire dureroasă.

Visezi că îţi cad dinţii? Subconştientul îţi transmite că ai o problemă cu luarea deciziilor.

Moartea, fie că este vorba despre a ta sau a unei persoane dragi, trădează teama de schimbare, deci de necunoscut. Atunci când ceva se schimbă, nu ştim ce ne aşteaptă, exact ca în cazul unui deces.

Ai visat că dai un examen? Examenele sunt percepute ca fiind experienţe stresante. Dacă visezi că întârzii la un examen ori că îl pici, atunci nu te simţi pregătită pentru a face ceva anume.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.