Cele mai curajoase pariuri „cu sanse” in meciurile de miercuri in Champions League

In cele mai multe cazuri, "vedetele" au confirmat in Liga Campionilor in primele meciuri din faza grupelor. Acum intram insa in a doua jumatate a acestei etape a competitiei, echipele au inceput sa se cunoasca mai bine, iar cele care au facut pasi gresiti sunt dispuse sa forteze pentru a nu-si pierde sansele de calificare cel putin in primavara europeana in Europa League. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2016, 12:58
Cele mai curajoase pariuri „cu sanse” in meciurile de miercuri in Champions League

Mai este vorba de asemenea si de ambitia echipelor mai mici de a iesi onorabil din Liga Campionilor. Asadar, unele rezultate favorabile echipelor din plan secund sunt foarte posibile, in ciuda cotelor extrem de mari, oferite de agentiile de pariuri online de top, in unele situatii.

Un bun exemplu este meciul dintre Legia Varsovia si Real Madrid. Spaniolii coduc grupa (la egalitate cu Borussia Dortmund), avand acumulate 7 puncte. Legia, care nu a castigat niciun punct, joaca acasa cu marile vedete ale celor de la Real. Tinand cont ca polonezii au reusit sa marcheze cu Real Madrid in deplasare in meciul pierdut cu 1 la 5, un pariu cu mari sanse de reusita ar fi cel pe „ambele echipe inscriu” – cota 2,02 la casa de pariuri online Unibet.

Insa merita atentie, pentru cei dornici de a risca mai puternic, si un pariu mai curajos: cota 24,00 pentru o victorie a celor de la Legia, cota 11,00 pentru scor egal sau cota 7,50 pentru un mix intre cele doua – „Legia nu pierde acasa”.

Juventus a castigat meciul de la Lyon cu 1-0, iar acum meciul se va disputa in retur, in Italia. Cota pentru victoria gazdelor este 1,32, insa nu ar fi exclus ca Lyon sa smulga macar un punct – cota 5,50 pentru un rezultat de egalitate. Monaco are prima sansa cu TSKA Moscova (cota 1,79), dupa 1-1 in tur. Si aici se poate merge pe o surpriza: cota 2,10 pentru situatia in care gazdele nu castiga in fata rusilor.

Fara puncte pana acum, FC Bruges are sansa de a incurca FC Porto in meciul de miercuri seara – cota 3,80 pentru remiza sau victorie a oaspetilor la Porto. In partida Sevilla – Dinamo Zagreb se poate merge pe situatia in care se marcheaza peste 3,5 goluri – cota 2,45. Paradoxal, si un pariu pe victoria celor de la Leicerster in meciul de la Copenhaga pare sa fie unul curajos, desi Leicester are 9 puncte in grupa: cota 3,60 pentru meci castigat de campioana din Premier League.