Cele mai des întâlnite fetişuri

Foarte mulţi oameni nu sunt siguri dacă au sau nu vreun fetiş, în timp ce alţii cred despre propriile fetişuri că nu sunt chestiuni normale.

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 21:18
Cele mai des întâlnite fetişuri

Fetisurile sunt de mai multe feluri, in functie de obiectul/corpul fetisizat. De obicei, ele sunt grupate pe trei categorii: categoria materiala, categoria formei si categoria „animata”.

Piercingul

Acest fetis este foarte popular in randul segmentului tanar (18-35 ani). Cercei in nas, in sfarcuri, limba, in urechi, in buric si oriunde mai este posibil. Un domn a declarat ca a dezvoltat un adevarat fetis pentru cercelul din limba partenerei si ca dupa ce a fost satisfacut o data de o limba cu cercel, nu s-ar mai putea intoarce la cineva fara piercing in limba.

Piele, vinil, latex

Barbatii adora materialele, probabil nu din considerente de senzatie pe care i le poate oferi o bucata de latex, ci datorita conotatiilor sexuale pe care le poate avea o bucata de material.  Si chiar si barbatii asezati la casa lor, langa cea mai cuminte femeie din lume, pastreaza fantezia de a o vedea in rol de fata rea.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.