Cele mai eficiente tratamente antirid

După 30 de ani, femeile încep să se confrunte cu ridurile premature pe unele zone ale feței, în special în zona ochilor. Și odată cu înaintarea în vârstă, aceste riduri tind să devină mai proeminente, dacă nu sunt luate măsuri.

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 08:59
Cele mai eficiente tratamente antirid

Pentru a evita dezvoltarea liniilor fine, ar trebui luate măsuri, cum este tratamentul facial. Este cel mai bun mod de a trata aceste semne de îmbătrânire, fără a fi nevoie să cheltuiești foarte mulți bani.

De ce să nu ne folosim de ceea ce ne oferă natura? Ingredientele naturale sunt utilizate la scară largă pentru crearea de măști faciale în casă de nenumărate femei. Aceste măști sunt sigure și super eficiente în lupta cu o serie de boli ale pielii, cum sunt ridurile. Rețete de tratamente faciale pe bază de ingrediente puternice și răcoritoare, care ajută la îndepărtarea ridurilor:

Frunze de mentă și suc de lămâie

Această combinație de ingrediente este foarte eficientă în prevenirea ridurilor. Caracteristicile ambelor ingrediente pot stimula colagenul și elasticitatea pielii. Taie foarte mărunt un pumn de frunze de mentă și amestecă-le cu două lingurițe de suc de lămâie. Apoi, înmoaie o dischetă demachiantă în amestecul obținut și aplică pe zona din jurul ochilor. Lasă-l să acționeze timp de 15-20 de minute înainte de a clăti cu apă rece.

Citeşte şi  Vitamina de care are nevoie orice femeie

Suc de ananas și apă de trandafir

Ananasul este fructul utilizat pe scară mondială împotriva semnelor inestetice ale îmbătrânirii, care este foarte eficient, mai ales atunci când sucul este combinat cu apa de trandafir. Amestecă patru linguri de suc de ananas natural cu patru linguri de apă de trandafir. Înmoaie o dischetă demachiantă în lichid și aplică pe zona de sub ochi. O lași să acționeze timp de 25 de minute, după care clătești cu apă rece. Repetă tratamentul o dată sau de două ori pe zi pentru rezultate rapide.

Ulei de ricin și iaurt

Acest remediu antirid este eficient în eliminarea ridurilor din acea zonă și este o modalitate foarte eficientă și ieftină de a scăpa de ridurile de sub ochi. Amestecă câteva picături de ulei de ricin cu iaurt proaspăt. Aplică un strat din pasta obținută pe zona afectată. O lași să acționeze timp de 10 minute, după care clătești cu apă rece.

Albuș, lapte și miere

Toate aceste trei ingrediente sunt surse mari de antioxidanți și componente de întinderere a pielii, care pot elimina în mod eficient ridurile de sub ochi. Bate cu furculița albușul de la un ou, două linguri de lapte și o lingură de miere. Amestecul obținut îl aplici pe zona de sub ochi uniform și îl lași să acționeze timp de 10 minute. Îndepărtezi pasta cu o cârpă curată înmuiată în apă. Apoi, aplică un toner hidratant.

Iată cum mai poți scăpa de ridurile din jurul ochilor