Cele mai enervante gesturi pe care le faci în pat, în funcţie de zodia ta

Pentru a avea parte de momente frumoase alături de iubit în dormitor, este bine să ştii care sunt greşelile pe care tu le faci şi care pe el îl scot din minţi. Iată care sunt gesturile enervante în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 18:48
Cele mai enervante gesturi pe care le faci în pat, în funcţie de zodia ta

Femeia din Săgetător este foarte energică, însă uneori poate părea mult prea grăbită şi agitată, ceea ce partenerului nu prea îi place. Un alt defect al tău este că te gândeşti numai la propria plăcere, iar acest lucru poate cauza un dezechilibru în relaţie, scrie eva.ro.

Defectul nativei din Capricorn este că uneori respinge cu brutalitate noile iniţiative ale iubitului tău, iar acest lucru îi poate lăsa lui un gust amar.

Femeii din Vărsător îi plac ciudăţeniile sexuale, iar acest lucru îl poate face pe partenerul său să creadă că aceasta are un comportament neobişnuit.

Peştii nici nu spun şi nici nu le arată partenerilor ce le place şi ce nu. Acest lucru îi enervează pe băieţi la culme.

Greşeala pe care o fac femeile din Berbec este că sunt foarte grăbite în pat, de parcă totul ar fi o competiţie.

Nativa din Taur vrea aceleaşi poziţii şi au aceleaşi tabieturi care vor să le fie respectate. Viaţa ta sexuală este la un pas să fie cuprinsă de monotonie.

Ceea ce îl scoate din minţi pe iubitul unei femei din Gemeni este că aceasta este foarte imprevizibilă, azi îţi place un lucru, mâine îl urăşti. Partenerul tău nu mai ştie ce să facă să-ţi fie pe plac.

Femeile din Rac nu prea reuşesc să dea frâu liber imaginaţiei în pat, iar asta aduce rapid monotonia în viaţa ta sexuală.

Nativa din Leu este obsedată de control şi de propria plăcere, iar acest lucru îi poate provoca frustrări partenerului.

Fecioara este foarte concentrată pe igienă şi tabieturile personale şi din această cauză uită complet de pasiune, surprize şi gesturi neaşteptate.

Femeia din Balanţă vrea să îi facă pe plac partenerului şi uită de propria plăcere. Iubitul tău poate fi enervat de indecizia ta în pat.

Nativele din Scorpion greşesc deoarece vor să deţină controlul, să ia toate deciziile şi să fie mereu ca ele.

Citeşte şi HOROSCOP: Care sunt ciudăţeniile lui în funcţie de zodie