Cele mai frecvente probleme de intimitate în funcţie de zodia ta

Află care sunt cele mai frecvente probleme de intimitate în funcţie de zodia ta, pentru a îmbunătăţi relaţia cu persoana iubită.

RomaniaTV.net
07 dec. 2015, 10:17
Cele mai frecvente probleme de intimitate în funcţie de zodia ta

Berbec

Vrei ca întotdeauna lucrurile să fie realizate aşa cum îţi doreşti. Adori să faci lucruri pe cont propriu şi nu te temi să te implici într-o relaţie. Viaţa lui sentimentală funcţionează prin sistemul „oferă pentru a primi”, doar că tu uneori ai tendinţa să mai încalci această regulă.

Taur

Nu te temi să îţi iei un angajament, iar dacă este necesar, îţi forţezi partenerul să facă acelaşi lucru. Tinzi să vrei ca lucrurile să fie la fel pentru totdeauna, dar viaţa îţi arată contrariul, motiv pentru care ar trebui să treieşti mai des clipa.

Citeşte şi  Horoscop: Adevărata faţă a zodiilor. Tu ştii ce trăsături te caracterizează

Gemeni

Eşti o fire căreia îi place comoditatea şi nu de puţine ori dai cu piciorul unor oportunităţi sentimentale de succes. Încearcă să investeşti mai mult timp şi sentimente în partenerul de viaţă şi nu îţi fie teamă să îţi arăţi ambele feţe ori de câte ori este nevoie.

Rac

Refuzi să îţi afişezi latura vulnerabilă, preferi să laşi impresia că eşti o fire puternică şi nu te ascunzi în propria cochilie, indiferent cât de greu ţi-ar fi. Permite-i celui de lângă tine să îţi arate dragostea pe care o simte pentru tine şi nu te priva de la sentimente de poveste.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.