Cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară. „Perla Litoralului” readusă la viață. Resortul de lux imortalizat în filmul lui Sergiu Nicolaescu

Cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară includ resorturi care pun la dispoziția clienților restaurante și priveliști superbe, atât la mare cât și la munte

10 iun. 2021, 23:35

Cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară din România și care sunt ideale pentru vacanța de vară, se află atât la munte cât și la mare. Opțiunile cele mai atractive sunt resorturile care, în afară de piscină exterioară, includ și o parcare generoasă dar și servicii impecabile.

Complexul Phoenicia Luxury din Mamaia este unul dintre hotelurile de pe litoralul românesc care oferă una dintre cele mai frumoase psicine exterioare. Nordul stațiunii Mamaia găzduiește un resort de lux foarte apreciat în țara noastră. Hotelul Phoenicia Luxury se află foarte aproape de plaja privată, unde clienții se pot relaxa în voie și se pot bucura de o atmosferă la standarde internaționale, care excelează datorită facilităților și nu în ultimul rând al curățeniei. Resortul pune la dispoziție o sală de fitness dotată cu tot ceea ceea ce este necesar unui antrenament complet, dar și o saună, ideală pentru momente de răsfăț. Restaurantul Hotelului Phoenicia Luxury include o gamă variată de preparate gastronomice din bucătăria internațională. Camerele de hotel au televizoare cu ecrane LCD, Wi-Fi gratuit.

 

Silver Mountain Resort & Spa Brasov este o locație de vis care oferă o piscină exterioară superbă cu o vedere minunată la relieful din zona hotelului. Resortul se află la 20 de minute de pârtia de schi Bradul și la 1,7 km de telecabina Capra Neagră.

Clienții se pot relaxa în camere ce oferă o panoramă impresionantă și o terasă discretă. Clienții hotelului beneficiază și de servicii de spa şi wellness cu o cadă cu hidromasaj şi saună. Cei care doresc să aibă parte de o experiență cu totul deosebită pot alege între camere de tip pent-house sau camere cu trei dormitoare.

 

Novum By the Sea Olimp este unul dintre cele mai noi resorturi de pe litoralul Mării Negre și este situat în stațiunea Olimp. Complexul hotelier pune la dispoziție aer condiționat, Wi-Fi gratuit. Resortul se află la 10 minute de plaja La Steaguri și la 20 de minute de parcul de aventuri Paradis Land.

Cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară: Complexul hotelier unde s-a filmat Nea Mărin Miliardar

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere

este un complex hotelier de pe litoralul românesc cu o istorie frumoasă și care la un moment dat părea că se va sfârși tragic, întrucât resortul fusese lăsat în paragină. Complexul a fost construit în anii ’70 după un plan arhitectural unic, inspirat de estetica asiatică. Cele trei hoteluri care formează resortul sunt conectate de o promenadă suspendată, singura de acest fel la vremea aceea.

În scurt timp, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere a fost supranumit „Perla Litoralului”. Complexul a fost imortalizat în cinematografia românească în filmul regizat de Sergiu Nicolaescu, „Nea Mărin Miliardar”. Acțiunea filmului se petrece în resortul din stațiunea Olimp.

Complexul hotelier a fost de curând renovat și readus la viața cosmoplită de altădată, datorită firmei de imobiliare Phoenicia. Resortul pune la dipoziția oaspeților mai multe piscine care sunt ideale pentru relaxare, mai ales că în apropiere există facilități precum plajă privată, baruri, restaurante și locuri de joacă. Resortul se întinde pe o suprafață de 47000 mp si oferă 1500 locuri de cazare.

Stela Popescu și Amza Pellea-Hotel Amfiteatru