Cele mai scumpe cazări din Mamaia 2021. Care sunt şi cum arată cele mai luxoase hoteluri de aici. O noapte de cazare costă cât un sejur în Maldive

Vara a venit cu paşi repezi, măsurile de restricţie împotriva COVID s-au relaxat, iar aceste lucruri creează cadrul perfect pentru românii care se gândesc deja la concediu.

10 iun. 2021, 22:25

Cele mai scumpe cazări din Mamaia 2021. Pentru cei care vor să petreacă un sejur de vis şi doresc o ofertă exclusivistă pe litoralul românesc, RomâniaTV.net a pregătit o listă cu topul celor mai piperate hoteluri din zona de nord.

Cele mai scumpe cazări din Mamaia 2021. Care sunt şi cum arată cele mai luxoasehoteluri de aici

Multe dintre unităţile de cazare nici nu sunt foarte cunoscute, ba mai mult decât atât sunt cu mult sub standardele pe care le oferă concurenţa din străinătate, la aceşti bani. De altfel, pachetul nu conţine niciun tip de masă. Menţionăm că preţurile au fost comparate pe platforma Booking şi reprezintă suma pentru o singură noapte de cazare, pentru perioada 8-9 iulie.

De altfel, multe dintre hotelurile de succes din această staţiune au fost deja ocupate.

1.Apartament Sophia Mamaia – 1.113 euro/noapte

Apartamente Sophia Mamaia oferă unități de cazare cu WiFi gratuit în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol și la cel mult 5 minute de mers pe jos de plaja cu nisip de la Marea Neagră. Parcarea privată a proprietății este gratuită.

Unitățile de cazare au zonă de luat masa, zonă de zi cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum și terasă. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o bucătărie dotată cu un cuptor, cuptor cu microunde și frigider. Se oferă plită şi cafetieră. Fiecare unitate de cazare are baie privată, dotată cu duș sau cadă, precum și bideu. Se asigură prosoape și lenjerie de pat.

Orașul Constanța se află la 9 km de proprietate.

2.Maria Residence Serviced Apartments Mamaia -1.112 euro/noapte

Maria Residence Serviced Apartments se află pe malul lacului Siutghiol, în centrul staţiunii Mamaia. Proprietatea este la doar 120 de metri de plajele de nisip ale Mării Negre.

Fiecare apartament are bucătărie complet utilată, acces gratuit la internet WiFi şi balcon cu vedere la lac. Printre facilităţile suplimentare de la Maria Residence se numără o baie cu bideu, precum şi maşină de spălat, aer condiţionat şi TV cu ecran plat.

În împrejurimi există numeroase restaurante, baruri şi cluburi. Constanţa este la 5 km de proprietate.

 

3.Athena Executive Apartments Mamaia -1.112 euro/noapte

Apartamente Athena Mamaia oferă cazare în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Plaja cu nisip de la Marea Neagră se află la 10 minute de mers pe jos. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Toate unitățile de cazare au aer condiționat, zonă de zi cu canapea, bucătărie în plan deschis cu zonă de luat masa, dormitor, baie proprie cu cadă sau duș și balcon.

Orașul Constanța este situat la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina.

4,Apartment Hotel Tania Residence -1.112 euro /noapte

Hotel Tania are o locație ideală în Mamaia, între Lacul Siutghiol și plajele cu nisip ale Mării Negre, aflate la 200 de metri. Oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport și WiFi gratuit. Recent construite, apartamentele de la Hotelul Tania Residence oferă aer condiționat, paturi foarte lungi, balcon și patio. Există bucătărie complet utilată, cu mașină de spălat.

Printre facilitățile reședinței se numără un cazinou în apropiere și o pistă de bowling.

Oaspeții se pot bucura de numeroasele localuri culinare și oportunități de divertisment din Mamaia, aflate la doar câțiva pași de Apartment Hotel Tania Residence.

Centrul orașului Constanța este la mai puțin de 4 km de reședință.

Cele mai scumpe cazări
Cele mai scumpe cazări

5.Coralia Serviced Apartments – 1.006 euro/noapte

Coralia Serviced Apartments se află la intrarea în stațiunea Mamaia, la 100 de metri de plajă și de Marea Neagră. În împrejurimi există un parc acvatic și numeroase baruri.

Toate apartamentele au bucătărie și zonă de luat masa, mașină de spălat și facilități de călcat, precum și balcon mare. De asemenea, acestea oferă acces WiFi gratuit. Băile includ cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Este disponibil un serviciu de transfer de la/la Aeroportul Mihail Kogălniceanu și de la/la aeroporturile din București. De asemenea, oaspeții beneficiază gratuit de transfer de la gara din Constanța sau din orice alt punct din oraș.

 

 

Cele mai scumpe cazări
Cele mai scumpe cazări

6. Monaco Summerland Apartments – 545 euro/noapte

Monaco Summerland Apartments oferă cazare în Mamaia, la doar 70 de metri de plajă. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate, iar toate dormitoarele au saltele din spumă cu memorie, pentru confort deosebit.

Toate unităţile de cazare sunt dotate cu TV. De asemenea, au o zonă de luat masa şi o bucătărie utilată cu un cuptor şi un cuptor cu microunde. În plus, fiecare apartament include un frigider şi un aparat de cafea espresso cu capsule. Proprietatea asigură prosoape şi lenjerie de pat.

7. Alexandra Studio – 821 euro/noapte

Alexandra Studio se află în zona Mamaia Nord, la doar 1,8 km de plaja Phoenicia, şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuită. Acest apartament este prevăzut cu aer condiționat, 1 dormitor, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și bucătărie cu frigider și plită.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 13 km de apartament.

8.White Tower Ap 510 Mamaia Summerland 

White Tower Ap 510 Mamaia Summerland oferă cazare cu WiFi gratuit, pe malul mării, în Mamaia, la doar 500 de metri de plaja Ammos și pune la dispoziție un restaurant, un bar și un lounge comun. Acest apartament este găzduit de o clădire construită în 2018 și asigură cazare cu aer condiționat și balcon.

Apartamentul are 2 dormitoare, living, TV cu ecran plat și canale prin cablu, bucătărie utilată, 2 băi cu duș și bideu, precum și patio cu vedere la piscină.

9.Ariana Summerland Apartaments Mamaia

Ariana Summerland Apartaments Mamaia oferă cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit, restaurant și lounge comun, în Mamaia, la 200 de metri de plaja Ammos și la 2,3 km de lacul Siutghiol. Această proprietate situată la malul mării oferă acces la un balcon.

Acest apartament are 2 dormitoare, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde, precum și 2 băi cu duș.

10. MIRAMARE RESIDENCE – PENTHOUSES

Cu vedere la mare, MIRAMARE RESIDENCE – PENTHOUSES oferă piscină sezonieră în aer liber și balcon, la aproximativ 1,4 km de plaja Ammos. Oaspeții sunt bineveniți să facă o baie în piscina privată.

Apartamentul cu aer condiționat este compus din 2 dormitoare separate, o cameră de zi, o bucătărie complet utilată și 2 băi. Oferă TV cu ecran plat.

Citeşte şi: Litoralul pentru toţi începe pe 21 Mai. Cât costă o noapte de cazare