Cele mai grave greşeli vestimentare. Cum să nu te îmbraci niciodată

Publicat: Miercuri, 31 Iulie 2013 15:34 // Actualizat: Miercuri, 31 Iulie 2013 16:17 // Sursa: RTV.net

Combinaţia dintre ciorapi şi sandale a fost declarată cea mai mare eroare vestimentară a tuturor timpurilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de reţeaua de magazine britanice Debenhams.

Comentând rezultatele sondajului, un reprezentant al reţelei de magazine a declarat că, în pofida faptului că această asociere dintre ciorapi şi sandale a apărut recent şi pe podiumurile unor mari case de modă, între care Christian Dior şi Chanel, oamenii continuă să considere această combinaţie extrem de urâtă. 'Poate că ciorapii şi sandalele dau bine împreună într-o paradă a modei, dar nu şi în viaţa reală', a declarat reprezentantul Debenhams, potrivit Agerpres.

Al doilea loc în acest anti-top l-au ocupat pantofii bărbăteşti cu platformă, iar locul trei - pantalonii cu linia taliei prea joasă.

În total, lista de "accidente ale modei" cuprinde zece nominalizări şi se prezintă în felul următor:

1. Ciorapii la sandale

2. Pantofii bărbăteşti cu platformă

3. Pantalonii lăsaţi

4. Treningurile din velur

5. Şalvarii de damă

6. Bluzele şi tricourile prea scurte

7. Borsetele

8. Treningurile în stilul anilor 1980

9. Şepcile de baseball

10. Elasticele imense pentru păr.În 2012, în Marea Britanie a fost realizat un sondaj asemănător, dar care s-a referit nu la 'toate timpurile', ci la ultimii 50 de ani. Cel mai urât obiect vestimentar a fost declarat atunci treningul demodat.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 aug 19:23
Răspunde | Votează email 0 email
Daniela Becheanu
Fără supărare, dar treningurile din veșur nu sunt așa de rele . Peste tot vedem băieți cu pantaloni lăsați ( și câteodată chiar și fete ) . Tuturor le plac șepcile de baseball și eu una nu am nimic împotriva elasticelor mari . Și șalvarii se văd peste tot . Deci . . . unele nu sunt atât de urâte :)
01 aug 08:59
Răspunde | Votează email 0 email
Cat
Cred ca una din cele mai urate combinatii este pantof alb ( bej) si ciorap negru !
Oribil, dar cu mare succes la multe " vedete " de la noi !
31 iul 22:05
...la ultimii 50 de ani. Cel mai urât obiect vestimentar a fost declarat atunci treningul demodat. Source Article from http://www.rtv.net/cele-mai-grave-greseli-vestimentare-cum-sa-nu-te-imbraci-niciodata_91679.htmlCele mai grave greşeli vestimentare. Cum să nu te îmbraci niciodată Sursa: ...
31 iul 17:34
...mare eroare vestimentară a tuturor timpurilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de reţeaua de magazine britanice Debenhams. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H