Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii când utilizezi Facebook

Mulți oameni în ziua de azi petrec prea mult timp pe Facebook, iar astfel pot apărea situații dificile dacă rețeaua socială nu este utilizată corespunzător.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 13:44
Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii când utilizezi Facebook

Ascunderea notificărilor pe Facebook

Pentru ca o rețea socială să fie de succes, aceasta trebuie să fie foarte ușor de utilizat, iar Facebook excelează la acest capitol. Dar în spatele acestei simplități se ascunde ceva mult mai complex, iar pentru a avea parte de cea mai bună experiență trebuie cunoscute anumite lucruri. Cei de la Computer Hope au prezentat câteva sfaturi importante cu privire la unele aspecte ale rețelei.

Desigur, nu vorbim aici despre orice notificare. Dar cu toții avem pe Facebook câțiva prieteni care ne invită la diverse jocuri de care nu suntem interesați. Unii fac parte din anumite grupuri și s-au săturat ca fiecare postare să însemne o nouă notificare. În astfel de situații, puteți să apăsați pe opțiunea ”Turn Off” care este situată în dreapta notificării propriu-zise sub forma unui X.

Citeşte şi FACEBOOK a introdus o nouă opţiune pe site-ul de socializare, menită să SALVEZE VIAŢA oamenilor

Pentru a administra mai bine notificările, puteți face click pe săgeata din dreapta sus, apoi pe ”Settings”. După aceea faceți click în partea stângă pe ”Notifications” și aici vă apar un număr de opțiuni. Pentru a nu vă aglomera Inbox-ul cu mailuri despre notificări inutile, puteți seta ca doar cele care vizează direct profilul dumneavoastră și securitatea lui să vă fie livrate.

De asemenea, puteți seta ce elemente din Facebook vă pot trimite notificări. Aveți aici numeroase opțiuni, precum zile de naștere, tag-uri, activitatea prietenilor apropiați, activități din grupuri și multe altele. Cele inutile pot fi dezactivate foarte ușor de aici.

Scoaterea elementelor inutile din News Feed

News Feed-ul este unul dintre elementele centrale ale rețelei sociale dar în timp acesta tinde să fie aglomerat de numeroase știri de la pagini care nu vă interesează foarte mult. S-au realizat chiar și experimente cu acest lucru, iar rezultatele au fost clare: prea mult pagini apreciate duc la un feed plin de reclame și postări inutile ale acestora.

Continuarea pe Playtech.ro.