Cele mai infidele femei în funcție de zodie! Nu te încurca cu ele niciodată pentru că vei avea de suferit

Se știe deja că putem să tragem o serie de concluzii despre persoanele din jurul nostru în funcție de zodie. De această dată, vă vom dezvălui care sunt cele mai infidele femei în funcție de semnul zodiacal sub care s-au născut.

18 ian. 2024, 21:07
Cele mai infidele femei în funcție de zodie! Nu te încurca cu ele niciodată pentru că vei avea de suferit
Cele mai infidele femei în funcție de zodie! Nu te încurca cu ele niciodată pentru că vei avea de suferit

Cele mai infidele femei în funcție de zodie! Foarte puțini bărbați sunt conștienți de faptul că femeile născute sub semnul acestor zodii sunt infidele și trădează atunci când vine vorba despre relații. Nu este rar ca aceste femei să simtă atracție pentru doi bărbați în același timp. De cele mai multe ori, în interiorul sufletului lor sunt purtate adevărate războaie și rațiunea este de obicei cea care iese pierzătoare.

Citește și: Cele trei zodii norocoase ale anului 2024. Acești nativi vor reuși tot ce și-au propus

Cu toate că ne aflăm într-o zonă ocultă, putem spune că pot fi trase concluzii despre nivelul de fidelitate al unei femei în funcție de zodie. Despre aceste trei native se spune în mod frecvent că nu fac casă bună cu bărbații, iar relațiile stabile nu sunt chiar pe gustul lor.

Dat fiind că sufletul lor este unul liber, de cele mai multe ori femeile din această zodie devin infidele și ajung să își trădeze partenerul. Gemenii sunt prin definiție o zodie duală, iar mintea lor este una ageră, mereu mânată spre necunoscut. Nativele născute sub acest semn se plictisesc rapid, iar dorința de schimbare este una arzătoare. Rutina nu este deloc pe placul lor și știm foarte bine că, vrem nu vrem, o relație serioasă duce, mai devreme sau mai târziu, la obișnuință. Relațiile lor pot fi marcate de suspiciuni și infidelitate, căci simt o atracție atât pentru partenerul oficial, cât și față de alți bărbați.

Ca orice nativ al acestei zodii guvernate de Soare, și femeile din Leu simt dorința de a fi în centrul atenției. Ele sunt o prezență carismatică, de aici și plăcerea de a fi privite și admirate. Însă, uneori, a fi adorată și înconjurată de admiratori poate duce și la atracție în afara cuplului, iar asta reprezintă o problemă atunci când vorbim de un angajament pe termen lung.  Se spune că Leoaicele urmăresc recunoașterea și validarea celor din jur, chiar și atunci când sunt într-o relație ce pare stabilă. Astrologii spun că ele trebuie să învețe cum se gestionează aceste porniri și să înțeleagă mai bine rolul și importanța loialității într-o relație.

Zodia Săgetător este sub stăpânirea lui Jupiter, planeta expansiunii și mai ales a aventurii. Iată de ce despre femeile din această zodie se știe că sunt însetate de libertate și explorare. Dar, oare, nu le influențează modul în care privesc relațiile? Femeile din Săgetător sunt capabile să iubească puternic un bărbat, dar la fel de bine ele pot simți o atracție și față de alte persoane din medii sau culturi diferite. De aici și până la o aventură romantică nu-i decât o privire săgetătoare. Și la el se dă o luptă internă între dorința de a rămân fidele și pofta inimii, care împinge spre explorarea tuturor opțiunilor. Cumva, însă, trebuie accepte că relațiile implică angajament, iar fără loialitate nu poate fi vorba de iubire.

Citește și: Cele mai sănătoase zodii în 2024. Care sunt nativii care se vor îmbolnăvi