Cele mai înfricoşătoare lucruri spuse de copii părinţilor: Vreau să îţi jupoi toată pielea!

Utilizatorii Reddit au fost întrebaţi, săptămâna aceasta, care sunt cele mai bizare lucruri spuse de copiii lor. Iată o parte dintre cele mai bizare.

28 apr. 2013, 12:33
Cele mai înfricoşătoare lucruri spuse de copii părinţilor: Vreau să îţi jupoi toată pielea!

„Am întrebat, în glumă, care este cea mai bună metodă de a găsi o prietenă. Răspunsul copilului de 7 ani: Spune-i – Fii prietena mea sau nu o să îţi mai vezi părinţii niciodată„.

„Fiica mea de trei ani stătea lângă frăţiorul ei nou născut, s-a uitat la el un timp, după care s-a întors către mine şi mi-a zis: Tati, este un monstru. Trebuie să îl îngropăm„.

„Stătea în braţele bunicii, foarte drăgălaş. I-a luat faţa în mâinile sale şi-a apropiat faţa de a ei şi i-a spus că este foarte bătrână şi că o să moară în curând. Apoi s-a uitat la ceas„.

„Îmi înveleam copilul de doi an. El a spus „la revedere, tati”. Eu i-am spus că se spune „noapte bună”, dar el a insistat. „Ştiu. Dar de data asta este la revedere”. L-am verificat de câteva ori să mă asigur că încă mai este acolo”.

„Dormeam dus şi în jurul orei 6 am fost trezit de fetiţa mea de 4 ani, care se afla la câţiva centimetri de mine. S-a uitat fix în ochii mei şi mi-a spus: „Vreau să îţi jupoi toată pielea!„. Chestia este că m-am ars la plajă cu o săptămână înainte şi am început să mă cojesc. În starea aia de somn, însă, a fost tare înfricoşător. Nu ştiam dacă visez sau nu”.

Să îl arunc în foc? A întrebat fiica de 3 ani când l-a ţinut în braţe pe frăţiorul ei pentru prima oară”.

Alt ultilizator îşi aduce aminte când a fost întrebat: „Tati, îţi aduci aminte când am murit ultima dată?„.

Cea mai înfricoşătoare declaraţie este însă a unui copil mult prea iubitor: „Tati, te iubesc atât de mult, încât vreau să îţi tai capul şi să îl car cu mine peste tot ca să îţi văd faţa oricând vreau eu„.