Cele mai instabile trei zodii din astrologie. Te numeri printre ele?

Dezorientat, imprevizibil, scurt fuzionat și cu fir viu, care este cel mai instabil semn din zodiac?

10 dec. 2023, 15:11
Cele mai instabile trei zodii din astrologie. Te numeri printre ele?

Este tentant să lași apa să facă treaba și să numești Racul, Scorpionul și Peștii drept cele mai instabile zodii din horoscop, deoarece au tendința de a conduce cu cel mai instabil’ element dintre toate, emoția umană. Dar, neacostat este starea constantă a semnelor de apă și, deși starile lor se schimba ca vremea, ei sunt obișnuiți cu schimbările și sunt pricepuți să tragă energie și inspirație din ele.

Când privim zodiacul ca o progresie a vieții, de la naștere până la finalul vieții, primele trei semne ale zodiacului, Berbecul, Taurul și Gemenii reprezintă copilăria noastră, tendințele noastre posesive de copil mic și sinele nostru reactiv, nefiltrat, maniacal de copil.

Zodiac chinezesc decembrie 2023. Schimbări majore pe final de an, multă socializare şi mult zen

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul este primul semn din zodiac și ies cu piciorul, cu post-naștere pe patronul de a ajunge pe, de a face si de a le face in felul lor. Berbecul este cel mai impulsiv, nerabdator si usor de enervat dintre toate semnele. La fel ca bebelușii, Berbecii au un control slab al impulsurilor, solicitări mari de decibeli și sunt pregătiți pentru a strica o seară placuta din cauza laptelui călduț și a serviciului slab.

În creștere, intensitatea lor este de nesuportat, așa că, deși focurile se pot aprinde, rareori ard pentru mult timp. Adăuga la aceasta că instabilitatea Berbecului mediu poate fi de-a dreptul inspiratoare. Așa cum îmi amintește adesea un prieten berbec, „furia ta te iubește și vrea să fii fericit.” În acest sens, Berbecul se adresează fără greș ce nevoi trebuie satisfăcute și ce măsuri trebuie luate.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Atunci când confortul creaturilor unui Taur și/sau stabilitatea lor financiară este amenințată, ei sunt predispuși să-și piardă răbdarea.

Taurul poate părea un candidat improbabil pentru instabilitate, deoarece de obicei se prezintă ca fiind solizi și chiar de neclintit. Cu toate acestea, sub aspectul controlului se află o anxietate gravă legată de faptul că totul se destramă. Taurul este un semn de pământ fix și, ca atare, nu se poate rostogoli cu adevărat în flux, preferând durerea familiarului vântului sălbatic al schimbării. Taurul stăpânește a doua casă a valorilor și a posesiunilor, iar atunci când securitatea financiară sau plușa personală este compromisă, își pierd mâna.

Previziuni rune 11-17 decembrie 2023. MANNAZ este cu faţa în jos, risc de greşeli! THURISAZ, inversată, anunţă atacuri

Taurii sunt cunoscuți pentru că își asumă prea multă responsabilitate și refuză să ceară sau să accepte ajutor de la oricine, vreodată. Natura fixă a semnului implică și o afinitate pentru idei fixe și ideologii periculoase. Nu degeaba, unii dintre cei mai instabili, nerezonabili și pur și simplu tiranici din istoria lumii au căzut sub semnul Taurului, inclusiv, dar fără a se limita la, Pol Pot, Adolf Hitler, Vladimir Lenin, Saddam Hussein etc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.