Previziuni rune 11-17 decembrie 2023. MANNAZ este cu faţa în jos, risc de greşeli! THURISAZ, inversată, anunţă atacuri

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 11-17 decembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

09 dec. 2023, 23:37
Previziuni rune 11-17 decembrie 2023. MANNAZ este cu faţa în jos, risc de greşeli! THURISAZ, inversată, anunţă atacuri
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni RUNE pe ZODII, 11-17decembrie 2023. Noutati de la pietrele mistice! Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Zodiac CHINEZESC 11-17 decembrie 2023. Credința este mai bună decât forța! NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru toate zodiile
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – MANNAZ (cu fata in jos). Nu te teme. Toata lumea face greseli si are taine. Daca secretele tale iti intarzie progresul, e semn ca a venit momentul sa te separi de ele. Nu poti schimba ce a fost, dar poti invata din lectiile a ce s-a intamplat ca sa fii mai intelept si puternic. Fii pozitiv. Ai puterea in tine sa depasesti orice. Sa crezi in tine si in potentialul tau de reusita !

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, 11-17 decembrie 2023: „retrage-te din dtrama altora!” Ghidare pentru claritatea ta!
Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Bucura-te de calatorie. Urmeaza vremuri fericite si placute, nu vremuri in care sa te agati de ce a fost in trecut. Vechile fapte bune vor fi recompensate si recunoscute. Lucrurile ascunse vor iesi la suprafata, aducand cadouri neasteptate.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – THURISAZ, inversata. Runa iti indica un posibil atac care sa se manifeste ca un ghimpe in coasta ta, deci este nevoie sa te aperi. Aceasta runa are drept simbol ghimpele si semnifica ceea ce instiga, ceea ce interfereaza cu proiectele tale. Are o energie agresiva, masculina, puternica si de foc distrugator. Thurisaz iti vesteste ca ceva pare a fi ca un ghimpe agresiv in experienta ta. Priveste ghimpii ca pe simbol al unui gard ce sta intre tine si urmatorii tai pasi. Dupa ce ai claritate ca ghimpii exista, vei sti ce directie sa urmezi pentru a te indeparta de ei si nu prin ei sau alaturi de ei ca sa te ranesti.

Mihai Voropchievici dezvăluie care este semnificația ultimei cifre din data de naștere! Care sunt nativii care se află în pericol

Previziuni RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Uruz: Toate procesele vietii tale de acum se anunta a fi pozitive. Nu te teme de schimbari, ele sunt favorabile. Nu te teme ca poti pierde controlul asupra unor evenimente. Situatia ta in viata doar schimba forma dar isi mentine forma de baza. Aparitia acestei rune este si evidenta unui succes practic pe care il vei avea urmare a puterii ca forta de viata.

Citeşte mai multe, pe sfatulparointilor.ro