Cele mai MACABRE moduri de ÎMBOGĂŢIRE: Cum a ajuns un bărbat să îşi omoare cunoscuţii şi să îi VÂNDĂ FOTO

Visul fiecărui om este acela de a se îmbogăţi. Cu toate acestea, există tot atâtea moduri de îmbogăţire câţi oameni sunt pe planetă. În timp ce unii aleg partea legală, având o idee care valorează milioane, există şi persoane care recurg la metode mai puţin ortodoxe. Rândurile de mai jos spun poveşti îngrozitoare, care îţi vor face pielea de găină, despre persoane care s-au îmbogăţit călcând pe cadavrele altora.

27 sept. 2013, 15:11

Femeia care s-a îmbogăţit din incendii şi soţi morţi

Se spune că că oamenii de succes sunt aceia care pot transforma fiecare eşec într-un lucru pozitiv. Acesta este şi cazului lui Belle Gunness, care, s-a îmbogăţit, cu toate că a trecut printr-o serie lungă de incendii. Este drept, ea le-a provocat.

 Femeia a emigrat din Norvegia în SUA în anul 1881. La scurt timp după aceea s-a căsătorit şi a deschis un magazin de dulciuri care, din păcate, nu a fost profitabil. La doar un an, acesta a luat foc, dar din fericire era asigurat. Cu banii primiţi, ea şi-a cumpărat o casă, care în 1898, în mod straniu, a ars de asemenea din temelii în timp ce soţul ei se afla în ea. Inedit este faptul că a primit banii pe două poliţe de asigurare, atât a locuinţei, cât şi a bărbatului.

Banii i-a folosit pentru a cumpăra o fermă, care, după cum v-aţi dat seama, a ars de asemenea la scurt timp după ce femeia s-a mutat în ea. În 1902, al doilea soţ al femeii, Peter Gunness, a murit în mod „accidental”, după ce o maşinărie a căzut pe el. Fiind în căutarea unui alt partener de viaţă, tânăra a postat anunţuri în limba norvegiană în ziarele locale. În următorii doi ani, numeroşi pretendenţi au venit la ferma femii, dar au dispărut la scurt timp după ce şi-au făcut asigurări de viaţă.

Citeşte şi Moduri ORIBILE de a muri prin TORTURĂ. Vezi ce le făceau VICTIMELOR, după ce le îndopau cu LAPTE şi MIERE

Într-un final, în 28 aprilie 1908, în urma unui alt incendiu la fermă, poliţia a găsit patru cadavre în beci, un adult şi trei copii. Femeia decedată se presupune a fi chiar Belle, cu toate că era decapitată, iar capul ei nu a fost niciodată găsit. După ce poliţiştii au început să sape curtea din spate au mai descoperit alte 12 cadavre şi numeroase rămăşiţe umane.

Povestea MACABRĂ, dar ADEVĂRATĂ, a unui CANIBAL evadat din închisoare: A BĂUT SÂNGELE a trei tinere FOTO

Este estimat că Belle a făcut peste 250.000 de dolari din activităţile ei morbide, sumă de bani considerată uriaşă pentru perioada respectivă, fiind vorba de câteva milioane de dolari în banii actuali.

Povestea tinerilor care s-au îmbogăţit prin vânzarea de cadavre pentru disecţie

William Burke şi William Hare au fost doi tineri care au trăit în secolul al XIX-lea în Marea Britanie. Ei au făcut bani prin vânzarea de cadavre care urmau să fie folosite de studenţii de la Medicină pentru disecţii. Cu toate că la început furau oameni deja morţi din cimitire şi îi vindeau, fiind o practică pe care poliţia nu o lua foarte mult în seamă, bărbaţii au realizat că sunt moduri mai uşoare prin care pot procura corpuri umane fără a fi nevoiţi să petreacă nopţi întregi în cimitire.

 Timp de 18 luni, cei doi, alături de soţiile lor, au omorât peste 16 persoane. La început, şi-au omorât toţi chiriaşii pe care îi aveau în casă. Ulterior, au început să atragă alţi oameni în apartamentul respectiv. Din nefericire pentru cei doi afacerişti, unul dintre chiriaşi a găsit un cadavru sub pat şi a anunţat poliţia. În timp ce Hare a primit imunitate după ce l-a pârât pe Burke, cel din urmă a fost spânzurat în anul 1829, cadavrul lui fiind dat spre disecţie studenţilor.  

Oraşul în care oamenii se mutilează pentru a se îmbogăţi

 Oraşul Vernom, din Florida, este considerat locul în care cei mai mulţi oameni s-au îmbogăţit după ce au rămas fără mâini sau picioare în diferite împrejurări şi au primit compensaţii de la companiile de asigurări. Cu toate că avea o populaţie de doar 780 de persoane, peste 50 dintre ele s-au îmbogaţit datorită „accidentelor” îngrozitoare în care au rămas invalizi.

Astfel, printre cei mai macabre „accidente” se numără un bărbat care şi-a tăiat singur mâna la muncă cu fierăstrăul, un om care s-a împuşcat în picior atunci când păzea găinile, un bărbat care a vrut să împuşte un vultur, dar a tras în propria sa mână, o persoană care a rămas fără picioare într-un incident ce a implicat o armă şi un tractor şi, nu în ultimul rând, un bărbat care la doar 12 ore după ce şi-a cumpărat poliţă de asigurare a rămas fără picior după ce a vrut să vâneze o veveriţă.

Citeşte şi SINISTRU. Vezi ce a vrut un BĂRBAT să vândă în piaţă, înainte să fie ARESTAT de poliţişti FOTO

Inedit este faptul că nicio persoană din acel oraş nu a fost acuzată vreodată de fraudă, judecătorilor fiindu-le imposibil să creadă că există oameni care şi-ar mutila corpul pentru bani. Cu toate acestea, cel mai bizar caz din oraş pare să fie cel al fermierului cu 38 de poliţe de asigurare care a rămas fără piciorul stâng într-un accident straniu, dar s-a îmbogăţit cu un milion de dolari. Astfel, el şi-a tăiat singur membrul inferior, apoi s-a urcat în maşina soţiei sale care avea cutie de viteze automată şi a făcut un accident, declarând că a rămas invalid în timpul ce se afla în vehicul. 

Suspect este faptul că în buzunarul victimei s-a descoperit şi un garou pentru oprirea sângelui, pe care bărbatul spus că îl avea acolo în cazul unei muşcături de şarpe. Cu toate că a ajuns în tribunal, fiind dat în judecată de companiile de asigurari, fermierul a câştigat procesul şi banii.

Istoria lui Marcel Petiot, un nebun care s-a îmbogăţit pe seama evreilor disperaţi să scape de nazişti

În ianuarie 1942, naziştii au ocupat Franţa. În acea perioadă, un escroc pe nume Marcel Petiot s-a mutat la Paris şi şi-a deschis un cabinet medical, declarând că a lucrat pentru mult timp într-un spital de boli mintale. Vorbele lui erau aproape adevărate, cu o mică minciună, a stat în spital ca pacient, ci nu ca doctor. 

Datorită experienţei dobândite în costumul de forţă, el a reuşit să facă cabinetul profitabil, vânzând droguri medicale şi operând avorturi ilegale. Cu toate acestea, el a găsit metoda perfectă de îmbogăţire odată cu începerea celui de-al Doilea Război Mondial şi mai ales a Holocaustului. În timp ce naziştii se aflau în cautarea evreilor, Petiot le-a promis că îi poate ajuta să plece din ţară, pentru o taxă de 25.000 de franci pentru fiecare persoană.

Când clienţii veneau la el, el le promitea că îi va trimite în Argentina. Cu toate acestea, atunci când poliţia a ajuns în data de 6 martie 1944 în casa de trei etaje a bărbatului, care era în flăcări, au făcut o serie de descoperiri cutremurătoare. În primul rând, au descoperit o groapă plină cu var nestins în care pluteau zeci de cadavre în diferite stadii de descompunere. Mai mult, la subsol se afla o chiuvetă suficient de mare pentru drenarea sângelui de la victime şi o altă cameră izolată fonic, cu mai multe cătuşe legate pe perete şi un vizor la uşă. În acelaşi timp, pe scara care ducea la subsol a fost găsit un sac care conţinea un cadavru fără cap şi fără organe.

Citeşte şi Cum să faci bani: Obiceiuri financiare care te pot îmbogăţi

Petiot a fost arestat mai târziu, iar în timpul procesului el a susținut că totul a fost o mare neînțelegere. Nimeni nu l-a crezut, fiind ulterior decapitat. Privind suma de bani câştigată, bărbatul pare să se fi îmbogăţit peste noapte. Astfel, nu numai că a colectat o taxă uriaşă pentru a ajuta evreii să scape, dar el a rămas cu toate bunurile de valoare pe care oamenii voiau să le ia cu ei în călătorie. Potrivit autorităţilor, Petiot a câştigat peste 200 de milioane de franci.