Cele mai mari chefuri ale lui Traian Băsescu

Traian Băsescu este cel mai petrecăreţ preşedinte al României de după 1989. Iar dovadă stau şi imaginile din cei 10 ani de mandat în care şeful statului apare la diverse chefuri.

07 dec. 2014, 13:52
Cele mai mari chefuri ale lui Traian Băsescu

Apetitul spre distracţie s-a văzut încă de la începutul primului mandat, când, prezent la un Revelion la munte, a dansat cu toată lumea. Memorabil a rămas şi cheful la care Băsescu a participat alături de Gigi Becali, după o victorie a Stelei. Şi greu de uitat sunt şi petrecerile de la restaurantul preferat de la Neptun, unde mergea în fiecare vară.

După ce a câştigat primul mandat de preşedinte, în 2004, Traian Băsescu a făcut revelionul la munte. Şeful statului a stat la masă cu Elena Udrea şi cu Dorin Cocoş. Extrem de popular pe vremea aceea, Traian Băsescu a dansat cu mai multe femei.

Au mai urmat şi alte revelioane la munte, în aceeaşi companie la care, în 2011 au mai participat şi Roberta Anastase şi Vasile Blaga. Iar acesta a fost doar începutul petrecerilor de pomină la care a participat Traian Băsescu. În cei 10 ani de mandat, preşedintele a devenit un mare iubitor de chefuri. Aşa a ajuns şi coleg de pahar cu Gigi Becali după una dintre victoriile Stelei. Perfect integrat în peisaj, Traian Băsescu a glumit şi a râs cu membrii echipei Steaua.

Verile de preşedinte, Traian Băsescu le-a petrecut pe litoral la Neptun. Perecereile la care a participat au rămas în istorie. Mare iubitor de distracţie, Traian Băsescu se lăsa dus de val şi se prindea în hore. La Neptun s-au dat şi petrecerile care marcau reuniunea anuală pe care Traian Băsescu le avea cu foştii colegi de promoţie de la Institutul de Marină din Constanţa.

În 2009, a rămas de pomină petrecerea ţiganilor de la Costeşti, unde a venit şi preşedintele. Alături de Florin Cioabă şi Bercea Mondial, Băsescu a dansat şi a glumit, iar soţia lui a primit o salbă de aur.