Cele mai mari greşeli pe care le faci când decorezi sufrageria

Sufrageria este locul in care petreci cea mai mare parte a timpului. De modul in care ti-o decorezi depinde starea de bine atunci cand esti in aceasta camera.

21 mai 2017, 05:54
Cele mai mari greşeli pe care le faci când decorezi sufrageria

Iata care sunt cele mai mari greseli pe care le faci cand iti decorezi sufrageria, potrivit designerilor.

Iti alegi gresit canapeaua

Designerii de interior o spun la unison: ca sa ai o sufragerie grozava iti trebuie o canapea grozava. „Canapeaua nu trebuie sa fie doar confortabila. Ea este centrul de sustine al camerei. Recomand canapelele inalte, din cele foarte joase iti este greu sa te ridici. Inainte de a cumpara canapeaua trebuie sa-ti faci un plan al camerei, sa stii exact cum o vei amplasa si unde. Poti cumpara din impuls o masuta, dar niciodata o canapea”, spune David John Dick. Alege un model simplu, dintr-un material de calitate, in forme care nu se demodeaza. Evita modelele cu detalii incarcate, picioare curbate, brate „inaripate”, moturi, etc.

Look de showroom

Evita sa cumperi toate piesele din acelasi loc, altfel risti sa ai o camera de showroom. „Combina elmente noi cu elemente vintage, dand un aspect individual camerei”, sfatuieste Elizabeth Roberts, designer de interior. Pentru a evita aspectul de showroom, Roberts recomanda sa cumperi intai obiectele mari, iar dupa ce le aranjezi sa „ajustezi” cu accesoriile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Citeşte şi Idei geniale de amenajare a grădinii. Cât te costă să îţi faci grădina frumoasă