Cele mai mari teorii ale conspiraţiei. Cine controlează, de fapt, TRIUNGHIUL BERMUDELOR FOTO

Întotdeauna vor exista teorii care găsesc conspirații în tot ce se întâmplă. Indiferent dacă sunt sau nu adevărate, acestea reușesc să convingă destul de mulți oameni. De la cum publicitatea ne controlează subliminal comportamentul la extratereștrii de la Roswell, la organizații secrete care stăpânesc lumea la teorii privind atacurile teroriste de la 11 septembrie, pot fi aceste teorii adevărate? Acest lucru rămâne de judecat de fiecare om în parte.

11 ian. 2015, 11:22
Cele mai mari teorii ale conspiraţiei. Cine controlează, de fapt, TRIUNGHIUL BERMUDELOR FOTO

10-Publicitatea subliminală. Publicitatea subliminală, termen gândit de James Vicary în 1957, este un mesaj ascuns într-o imagine cu scopul de influența comportamentul privitorului, scrie historia.ro. A fost prima dată folosită într-un film din New Jersey, care a influențat spectatorii să cumpere Coca-Cola și să mănânce popcorn. Anii următori, Federal Communications Commission, a deșfășurat o anchetă și a interzis acest tip de publicitate.

Citeşte şi MÂNA ASCUNSĂ, din spatele uşilor, CARE CONDUCE LUMEA FOTO

9-Triunghiul Bermudelor

Poveștile privind vase și avioane dispărute deasupra Triunghiului Bermudelor sunt cunoscute de aproape toată lumea. Această zonă misterioasă este localizată în vestul Atlanticului. Conform adepților teoriilor conspirațiilor, extratereștii controlează aceasta zonă, cauzând toate aceste dispariții. Unii chiar consideră că aici ar fi locația continentului Atlantis.

8-Roswell

Legătura dintre Roswell și extratereștrii este una dintre cele mai populare teorii, încă din 7 iulie 1947, când s-a raportat o prabușire la Roswell, New Mexico. Martorii au afirmat că au văzut multe bucăți metalice în jurul zonei și chiar un disc luminos s-ar fi aflat pe cer cu câteva minute înaintea prabușirii. Glenn Dennis, în 1989, a afirmat chiar că o autopsie a fost făcuta asupra sa de către extratereștrii la Roswell. Aceste teorii sunt alimentate de declarațiile inconsistente ale autorităților militare americane.

Citeşte şi Ipoteză HALUCINANTĂ în cazul avionului malaezian dispărut în ocean: AMERICANII l-au doborât

7-Programul Monarch

În anii ’70, un program creat de CIA, cunoscut sub numele MKULTRA, a ajuns la cunoștința publicului. Programul, început încă din anii ’50, nu a adus rezultate vizibile, CIA renunțând din această cauză la el. Cu toate acestea, mulți adepți ai teoriilor conspirației afirmă că nu a fost niciodată oprit, ba chiar ar fi instrumentul prin care elita ar încerca să controleze masa populației, numele de cod al programului fiind Monarch. Confrom acestora, multe celebrități sunt folosite în copilărie ca sclavi sexuali pentru cei puternici și bogați, în timp ce imaginea lor rămâne perfectă. Scopul este transformarea celebrităților dintr-un copil inocent într-o imagine a dorinței.

6-Walt Disney ca Imperiu al Răului

Fiind una dintre cele mai vechi și mai de succes afaceri, Walt Disney este legată de numeroase teorii. Una dintre cele mai populare este că reprezintă un adevărat imperiu al răului, mai ales după ce a cumpărat alte afaceri media, precum ABC, Marvel Entertainment și Lucasfilm.

5-CIA și SIDA

Există o legatură între CIA și SIDA? Încă de la raportarea epidemiei în 1981, au existat teorii care afirmă că SIDA a fost creată special de CIA pentru a elimina populația afro-americană și homosexualii de pe glob. Alții afirmă că autoritățile au injectat bărbații gay cu virusul hepatitei B în 1978 în New York, San Francisco și Los Angeles.

4-Aselenizarea nu s-a întâmplat

Aselenizarea a fost una dintre cele mai mari și mai celebrate reușite din istoria umanității. Cu toate acestea, multe teorii ale conspirației afirmă că nu s-a întâmplat cu adevărat. În viziunea lor, a fost o simplă încercare disperată a Statelor Unite de a-și dovedi superioritatea asupra sovieticilor în lupta pentru spațiu. În loc să aibă loc pe Luna, totul s-a întâmplat fie într-un studio de la Hollywood, fie în Area51.

Citeşte şi Casa Albă dezminte orice contact cu extratereştrii

3-Noua Ordine Globală

O nouă ordine globală este intrumentată chiar în acest moment! Cel putin așa afirmă unii adepți ai conspirațiilor. Aceasta nouă ordine globală ar fi creată de o serie de grupuri secrete cum ar fi Illuminati sau Grupul Bilderberg, cu sprijinul celor mai influențe organizații internaționale, precum Banca Mondială, Fondul Monetar Internațional, Uniunea Europeană, Națiunile Unite sau NATO. Acestea folosesc intrumente politice, financiare, controlul minții și propagandă pentru a-și atinge scopul.

2-Asasinarea lui JFK

Ucis de un atac armat la ora 12 și 30 de minute pe 22 noiembrie 1963 în Dallas, Texas de către Lee Harvey Oswald, care a fost ucis apoi de Jack Ruby în timp ce era în custodia poliției, JFK a lansat prin moartea sa o mulțime de teorii ale conspirației. Adepții acestora afirmă că au fost mai mulți atacatori, lucru dovedit, cred ei, de faptul că au fost mai multe împușcături și de direcția din care au venit acestea.

1-Atacurile teroriste de la 11 septembrie

Cea mai recenta, dar și cea mai populară teorie a conspirație, este legată de atacurile de la 11 septembrie 2001 asupra Statelor Unite. Chiar dacă Al-Qaeda a fost în spatele acestor atacuri teroriste, mulți oameni consideră că tragedia a fost orchestrată chiar de guvernul Statelor Unite.
Scopul acestuia ar fi fost justificarea războiului împotriva terorismului și a campaniilor din Irak și Afghanistan.