Cele mai misterioase zodii: Află dacă te numeri printre ele

Unele semne zodiacale doresc sa pastreze o aura de mister, lucru care le iese perfect! Aceasta calitate poate spune multe despre personalitatea lor, iar astrele au o contributie foarte mare.

RomaniaTV.net
23 iul. 2015, 11:11
Cele mai misterioase zodii: Află dacă te numeri printre ele

Unele zodii au un ritual special inainte sa iasa din casa, lucru care le ajuta sa se faca remarcate in orice moment al zilei si in orice mediu social sau profesional.

Descopera, asadar, ce zodii sunt misterioase:

Berbec

Femeile nascute in zodia Berbec sunt relativ usor de descifrat. Misterul nu face parte din viata lor, dar acest lucru nu inseamna ca nu pot fi intrigante pentru sexul opus. Trebuie recunoscut faptul ca ele au un fel aparte de a se face placute, iar in anumite momente reusesc sa fie misterioase fara sa isi dea seama. Sunt atrase de experientele pline de erotism si senzualitate.

Taur

Femeile nascute in zodia Taur se numara printre cele mai misterioase zodii. Ele au un farmec si un sarm aparte, reusesc sa atraga foarte usor sexul opus si niciodata nu stii la ce sa te astepti din partea lor. Sunt atrase de experientele pline de senzualitate si erotism, sunt foarte pasionale si iubesc cu patima. Isi exprima cu greu sentimentele, dar atunci cand iubesc cu adevarat pot face pe oricine sa se simta deosebit.

Gemeni

Femeile nascute in zodia Gemeni sunt destul de aeriene. Ele sunt foarte misterioase tocmai pentru ca niciodata nu spun exact ce au pe suflet. Prefera sa ascunda unele lucruri si de cele mai multe ori evita raspunsurile directe. Ele se folosesc de misterul care le invaluie atunci cand flirteaza, iar din acest motiv reusesc sa vrajeasca foarte multi barbati.

Citeşte continuarea pe ele.ro