Cele mai noi previziuni despre 2023 făcute de Mihai Voropchievici. Cum să atragem banii și norocul în viaţa noastră

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni despre anul 2023, care va fi unul karmic, în care Universul ne va trimite liniște și în care ne vom da seama de greșelile pe care le-am făcut.

21 dec. 2022, 19:36
Cele mai noi previziuni despre 2023 făcute de Mihai Voropchievici. Cum să atragem banii și norocul în viaţa noastră
Cele mai noi previziuni despre 2023 făcute de Mihai Voropchievici. Cum să atragem banii și norocul în viaţa noastră

Cele mai noi previziuni despre 2023 făcute de Mihai Voropchievici. Celebrul numerologul a vorbit şi despre semnificația pe care numărul 7 o va avea în anul următor, dar și despre cum să atragem banii și norocul în viaţa noastră.

„Este anul în care începem să ne întoarcem cu 7 ani în urmă. Este un an de bilanţ intim. O să ne dăm seama unde am greşit. Avem nişte aduceri aminte. Ne vin toate în cap. Dumnezeu te ajută să-ţi fie tot ţie bine. Ne uităm chiar şi la latura afectivă.  Apar şi mici divergenţe între semeni. Cei care au copii se gândesc dacă au făcut tot ce au putut pentru ei. Se dezvoltă în copii şi dorinţele părinţilor. Copiii au acum o altă viziune asupra vieţii. Vor face analiză şi reculegere undeva”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Citeşte şi: Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Celebrul numerolog susţine că ar trebui să ne întoarcem atenția către spiritualitate: „Este anul în care, vrând-nevrând, trebuie să ne apropiem mult mai mult de spiritualitate. Este un an al spiritualităţii. Nu înseamnă că trebuie să mergem la biserică zi de zi, dar trebuie măcar să citim. Forţa divină este cu noi în acest an. Ne face să devenim puţin mai buni. Să vedem ce se întâmplă în jurul nostru. Dacă avem mai mult, să dăm şi celorlalţi. O să simţim prezenţa forţei divine. Începem să ne şi spovedim mai mult. O să vedeţi ce fluenţă de oameni va fi în curtea bisericii. Vom fi mult mai apropiaţi de acasă şi de divinitate. Atât timp cât suntem sub oblăduirea Maicii Domnului şi a Mântuitorului, nu ne poate fi rău în acest an 7. Răul ni-l facem chiar noi. Cu ale noastre gânduri”.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici decembrie: 4 zodii care vor avea un final de an excepțional!

„Anul 2023 este un an de pace. Pacea, totuşi, se apără cu sabia-n mână. Noi trebuie să luptăm pentru pace. Un an 7 este an de pace, să ne dorim să avem pace şi să facem tot ce putem pentru asta. Anul 2023 nu va fi mai uşor ca 2022. Anul viitor este an karmic. Este anul în care conlucrează şi Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Fiul. Cei care simt că au făcut lucruri care nu ar fi trebuit, să îşi ceară iertare. În 2023, banii vin din două oportunităţi. În prima şi în a doua jumătate a anului”, a încheiat Mihai Voropchievici.