Cele mai norocoase 5 zodii chinezeşti ale săptămânii. Vezi ce urmează pentru ele!

Universul încearcă să te ajute să iti deblochezi adevăratul potențial. Norocul este doar una dintre formele pe care le ia în această călătorie de pași nesfârșiti.

31 aug. 2023, 07:22
Cele mai norocoase 5 zodii chinezeşti ale săptămânii. Vezi ce urmează pentru ele!

Cinci zodii chinezești sunt cele mai norocoase din săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023. În primul rând, iată mesajele norocoase ale săptămânii pentru toată lumea. Poate că nu știi asta, dar deții o mare bogăție de putere adânc în sufletul tău.

Este ușor să-i uiți existența atunci când te confrunți cu viața de zi cu zi și cu supărările ei. Dacă ai putea doar să te întorci spre interior, să închizi ochii și să atingi acel spațiu, ai realiza că poți face mai multe miracole decât știi. Universul încearcă să te ajute să iti deblochezi adevăratul potențial. Norocul este doar una dintre formele pe care le ia în această călătorie de pași nesfârșiti.

Uneori, tot ce trebuie să faci pentru a auzi șoaptele norocului este să fii nemișcat și să fii atent.
Meditația poate ajuta în acest sens, dar trebuie și să ai încredere în intuiția ta și să ai încredere în unde te duce sau unde îți cere să rămâi. Acum să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această săptămână.

Cele mai norocoase cinci zodii chinezești din această săptămână, 28 august – 3 septembrie 2023:

1. Șobolan
Norocul electric

Șobolan, norocul tău în această săptămână este rapid și electric. Nu trebuie decât să te gândești la dorințele tale și vei ști imediat ce să faci. Desigur, unele dintre răspunsuri și directive pot face ca frica să se ridice în inima ta. Mai ales dacă ai probleme cu respectul de sine sau crezi că nu meriți tot binele oferit de lume. Încearca să găsesti echilibrul și să te împământezi cu o respirație blândă atunci când te lovesti de acele obstacole. Singura cale de urmat este sa treci prin ele.

Patru zodii vor avea parte numai de bucurii. Nimic nu le tulbură apele toată toamna
Unii dintre voi vor beneficia de crearea unui panou de viziune a viselor voastre pentru a permite norocului să vă îndeplinească dorintele. Chiar și a face o listă cu tot ceea ce îți dorești în viața ta, indiferent dacă este prostesc, absurd sau ambițios, te poate ajuta pe termen lung. Este timpul să găsim o structură în haos.

2. Bou
Norocul călătorului

Bou, dacă călătorești la ora asta sau vei fi pe drum săptămâna aceasta, nu ai fi putut alege un moment mai bun pentru aceeași. Norocul este de partea ta în acest demers și vei găsi bijuterii ascunse și experiențe extraordinare care te așteaptă în cele mai neașteptate locuri. Pentru alții care nu vor călători, acest mesaj indică o răscruce la care vă aflați în acest moment. Ai grijă la potecile din față. Deciziile proaste pot duce la consecințe de nerezolvat.

Horoscop 1-15 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu: Mercur retrograd, în tandem cu Venus retrograd anunţă necazuri

3. Porc
Binecuvântat de Soare

Porc, ești în puterea ta în această săptămână, in adevăratul tău element. Universul este aici pentru a fi vântul de sub aripile tale și pentru a te ajuta să-ți cucerești obiectivele și ambițiile. Nu poate deveni mai frumos decât asta. Ai grijă cu cine te asociezi acum și nu te lăuda cu realizările sau ideile tale. Poti atrage oameni otrăvitori care urăsc că ai această binecuvântare, în timp ce ei nu o au. S-ar putea să te numesti chiar “oameni care au fost odată de partea bună a universului, dar au căzut din grație din cauza acțiunilor lor”. Ei pot încerca să fure ceea ce nu le este destinat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.