Cele mai norocoase zile ale lunii octombrie pentru fiecare zodie. Ce le pregătesc astrele nativilor pentru perioada următoare

Luna octombrie 2023 vine cu o multitudine de surprize pentru fiecare zodie din horoscop. Care este cea mai norocoasă zi pentru fiecare nativ.

29 sept. 2023, 13:27
Cele mai norocoase zile ale lunii octombrie pentru fiecare zodie. Ce le pregătesc astrele nativilor pentru perioada următoare
Cele mai norocoase zile ale lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cele mai norocoase zile ale lunii octombrie 2023 pentru fiecare zodie. Astrele prevestesc lucruri minunate pentru fiecare nativ, odată cu eclipsa de Lună Nouă din Balanță.

Zile norocoase în luna octombrie pentru fiecare zodie

Berbec – 28 octombrie

Berbecii au parte de un octombrie de vis și vor putea observa o îmbunătățire a vieții lor sentimentale și financiare. În timp ce eclipsa de Lună Nouă din Balanță ajută la aducerea unor schimbări romantice pozitive, eclipsa de Lună Plină din Taur permite consolidarea sectorului financiar, lăsând mai mult loc pentru a transforma acele vise interesante în realite.

Citește și: Horoscop rune. Hagalaz te scoate din trecut, iar Jera te duce la răscruce de drumuri. Ce zodie are protecţia Wunjo

Taur – 28 octombrie

Taurii sunt înzestrați cu o oportunitate divină, pe măsură ce Eclipsa de Lună Plină în Taur răsare sâmbătă, 28 octombrie, pentru a-i face pe nativi să se simtă pregătiți să îmbărțizșeze în sfârșit noul în viața lor. Această eclipsă face parte dintr-un ciclu care a început în noiembrie 2021, așa că onorează-ți creșterea și procesul, permițându-ți să reflectezi. Aceasta este întotdeauna cheia pentru a îmbrățișa norocul divin al universului.

Gemeni – 28 octombrie 

Pentru a-ți folosi pe deplin darurile divine și acele oportunități magice venite din partea universului, trebuie să te afli emoțional și mental în locul potrivit pentru a le primi. Deși ești mai degrabă un semn zodiacal extrovertit, ai făcut o pauză pentru a îmbrățișa sensul vieții și pentru a-ți acorda timp să aduci mai multă vindecare în trecutul tău. Aceasta este îndrumarea divină necesară pentru a te ajuta să ajungi în spațiul în care tot ce poți vedea sunt posibilitățile abundente care te înconjoară.

Rac – 28 octombrie

Anul acesta s-a pus foarte mult accent pe persoanele cu care te înconjori și pe modul în care acestea pot influența obiectivele și visele pe care le ai în viață. Jupiter este în prezent retrograd în Taur, ceea ce te-a ajutat să te extinzi și să îți permiți să îmbrățișezi beneficiile pe care anumite relații le aduc în viața ta.

Leu

Începe luna fiind sincer cu privire la aspirațiile tale profesionale, pentru că te va ajuta să te asiguri că nu urmărești doar abundența financiară, ci îți îndeplinești destinul și scopul. Te-ai concentrat pe acest domeniu deoarece ai învățat că ai nevoie de mai mult din această zonă a vieții tale, dar acum te afli în sfârșit pe tărâmul divin pentru a face acest lucru să se întâmple.

Fecioară

Luna octombrie 2023 este interesantă, deoarece Jupiter retrograd și Eclipsa de Lună Plină îți activează sectorul abundenței, norocului și expansiunii. Este timpul să profiți de aceste noi oportunități, să-ți asumi un risc și să crezi în cel mai bun rezultat posibil pentru tine și pentru viața ta. După o perioadă în care poate ai simțit că te-ai zbătut sau ai fost confuz pe drumul tău, claritatea revine pe măsură ce te simți mai mult în control asupra vieții tale.

Balanță

Este momentul balanțelor de a străluci. Totul în univers indică faptul că această epocă din viața ta este ca o revenire personală, cea pe care ți-o datorezi ție însuți și cea în care îți manifești cele mai profunde vise. În timp ce noul ciclu de eclipse a început în aprilie 2023 cu Eclipsa de Lună Nouă din Berbec, acum vei culege roadele Eclipsei de Lună Nouă din Balanță, pe măsură ce te simți energizat și reînnoit pentru a-ți îmbrățișa scopul divin.

Citește și: Horoscop rune. Zile confuze, valuri de negativitate, frustrări, pierderi băneşti. O singură zodie este lovită de noroc

Scorpion

Sunteți un semn de apă foarte intuitiv care adesea trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în sine. În loc să te preocupi să găsești dovezi pentru ceea ce simți sau știi în mod inerent, permite-ți să-ți onorezi intuiția sau semnele divine din visele tale ca fiind toate dovezile de care ai nevoie. Ai trecut printr-o curățare semnificativă în viața ta, pe măsură ce îți permiți să faci mai mult spațiu pentru ceea ce vrei să manifești, iar acum trebuie să ai încredere în tine însuți pentru a ști întotdeauna ce este cel mai bine pentru tine și pentru viața pe care vrei să o creezi.

Săgetător

Îi cuprinzi pe cei cu care petreci cel mai mult timp. Fie că este vorba de relația ta, de prieteni, de familie sau chiar de colegii de muncă, în mod inerent, devii asemenea oamenilor cu care te înconjori cel mai mult. Acest lucru înseamnă că atunci când alegi cu cine să te înconjori, asigură-te că vrei și tu să semeni mai mult cu ei, fie că este vorba de angajamentul, curajul, perspicacitatea, bunătatea sau chiar și în ceea ce privește cât de dispuși sunt să muncească pentru ei înșiși și să se dezvolte, pentru că în cele din urmă vei adopta toate aceste calități.

Capricorn

Una dintre cele mai importante componente ale succesului pentru tine este să realizezi că nu doar cariera îți aduce împlinire, ci și viața personală. Această nouă serie de eclipse, care va fi pusă în evidență în această lună cu Eclipsa de Soare cu Lună Nouă în Balanță, te ajută să te concentrezi atât pe carieră, cât și pe viața personală și pe modul în care să le aduci pe amândouă în echilibru, astfel încât să îți poți crea o viață care să te împlinească în fiecare fațetă.

Vărsător

Începi una dintre cele mai interesante și abundente faze din viața ta, deoarece ciclul eclipselor începe în Berbec și Balanță. În această perioadă va fi vorba despre a realiza pe deplin cum exprimarea adevărului tău creează viața pe care o cauți. După atâta vindecare și după ce ai învățat să te aperi pe tine însuți, ai început deja să culegi beneficiile acestei munci. Totuși, pe măsură ce Eclipsa de Lună Nouă în Balanță atinge apogeul, poți vedea cum poți atrage cele mai frumoase surprize atunci când te aliniezi la lucrările divine ale vieții.

Pești

Fiind o zodie adesea cunoscută ca fiind poeta zodiacului, nu este o surpriză faptul că vorbele pe care le rostești au o greutate semnificativă. Jupiter, planeta abundenței, este retrogradă în Taur, activându-ți sectorul de comunicare și ajutându-te să îmbrățișezi puterea creșterii tale interioare prin folosirea cuvintelor pentru a crea viața pe care vrei să o trăiești.