Horoscop rune. Zile confuze, valuri de negativitate, frustrări, pierderi băneşti. O singură zodie este lovită de noroc

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.
Filip Stan
26 sept. 2023, 22:58
Horoscop rune. Zile confuze, valuri de negativitate, frustrări, pierderi băneşti. O singură zodie este lovită de noroc

Horoscop rune. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

 

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 26 septembrie – 1 octombrie 2023. Ce zodii au parte de lux şi opulenţă

 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Horoscop rune – Berbec O săptămână specială cu vești bune sau unele care îţi dau o speranţă în privinţa unor lucruri pe care le aşteptai. Învaţă să te detaşezi de trecut chiar dacă este dureros. Ocupă-ţi timpul cu mai multă viaţă socială şi lucruri care te destind.Berbec, va trebui să fii ghidat de intuițiile tale mai mult decât de ceea ce îți spun sau vor să te facă să crezi. Uneori ești foarte inocent, iar alții profită de asta. Pe de altă parte, trebuie să vă separați viața personală și cea profesională. De multe ori duci probleme dintr-o lume în cealaltă și asta nu este un lucru bun. Faceți un exercițiu pentru a ști cum să gestionați situația, pentru că dacă nu îl faceți, vă puteți provoca probleme. În ceea ce privește sănătatea ta, trebuie să înveți să te iubești mai bine. Nimeni nu este perfect. Iertați-vă mai mult.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Horoscop rune – Taur Săptămâna aceasta trebuie să fii ferm cu deciziile și cu afirmațiile tale. Va fi cineva care vrea să te facă să te răzgândești, dar nu trebuie să te lași convins. V-ați hotărât și este cea mai potrivită decizie. Puteți fi mai calm cu privire la mediul profesional, pentru că vă aflați într-un moment bun și ar trebui să profitați de el. Va fi o săptămână foarte propice. În cele din urmă, va trebui să faceți un exercițiu mental minunat pentru a vă scoate gândurile negative din cap. Săptămâna vine cu o despărţire în plan personal sau o schimbare de loc de muncă. Deschide-ţi orizontul către noutate şi schimbă-ţi perspectivă mai ales dacă ai mers într-o direcţie greşită. Există soare după nori, important este fii pozitiv.

 

Zodiile din horoscop care se pricopsesc cu o căruță de bani în 2024. Anul viitor le aduce nativilor belșug din plin

 

Horoscop rune Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Horoscop rune – Gemeni Gemenii trec printr-o perioadă în care simt că nu se pot concentra. La locul de muncă poate exista o perioadă în care eşti suprasolicitat şi trebuie să rămâi peste program. Căuta liniștea sufletească și confortul pentru a nu te mai stresa.Gemeni, va trebui să-ți faci temele și trebuie să faci o listă cu tot ceea ce vrei să atragi și să găsești. Testamentele mută munții și ar trebui să faceți acest exercițiu pentru a atrage lucruri bune. De asemenea, trebuie să îndrăznești să iei decizii în domeniul profesional. Dacă există o săptămână de bun augur, desigur că aceasta este. Asumați-vă un risc, deoarece Universul vă protejează. În sănătatea dvs., vă va fi recomandat să vă eliberați mintea, astfel încât să nu vă simțiți apropiați de lucruri care ar trebui să fie în fundal. În primul rând, trebuie să fii concentrat pe muncă.

Horoscop rune Rac (22 iunie – 22 iulie)

Horoscop rune – Rac Fii atent și nu te lăsa păcălit de intrigile provocate de familie sau partenerul de viaţă. Încearcă întotdeauna să fii încrezător în sentimentele şi trăirile tale, fără a mai pleca urechea în dreapta şi stânga. Mereu trebuie să iei deciziile după ce le gândeşti bine! Va trebui să purtați sinceritatea ca steag în planul sentimental, Rac. Ți-e teamă să nu rănești oamenii cu cuvintele tale, dar le faci o favoare fiind sinceri. Da, pot exista tensiuni, dar acei oameni vor înțelege că o faci pentru binele lor. La locul de muncă va trebui să atrageți forță de unde nu o aveți. Dacă renunți, ceea ce speri nu va veni. Trebuie să demonstrați și să încercați mai mult ca niciodată. Va fi săptămâna cheie pentru a vă afirma. Va trebui să aveți mai multă grijă de corpul dvs., hidratarea va fi obligatorie.

Leu (23 iulie – 22 august)

Horoscop rune – Leu În această săptămână o să daţi piept cu o situaţie neaşteptată, ce pare a fi nu tocmai plăcută. Echilibrul voastru va fi recunoscut, dar aveţi grijă la orgoliu. În plan sentimental puteţi avea o surpriza plăcută!Personalitatea ta va fi foarte atractivă și, în unele zile, poți auzi comentarii sau complimente de la oameni la care nu te aștepți și care te vor face să te simți minunat. Din acest motiv, vă sfătuiesc să vă înconjurați de oameni buni și să ridicați spiritul care a fost puțin scăzut de ceva vreme. La locul de muncă va trebui să dai mai mult ca oricând, Leu. Dar acest lucru vă va aduce vești bune. Trebuie să ai mai multă grijă de tine și să fii mai atent. Corpul tău îți vorbește și tu trebuie să-l asculți.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Horoscop rune – Fecioară Trecutul revine întotdeauna, chiar dacă nu vrei. Va trebui să te înarmezi cu curaj și să închizi ușile pe care nu le-ai dorit, dar care sunt necesare pentru a avansa. Va fi o săptămână confuză, iar stelele arată că în unele zile va trebui să te deschizi cu anumite persoane. Din punct de vedere profesional, va trebui să vă regândiți obiectivele și efortul pe care l-ați depus. Poate că pierdeți atenția asupra a ceea ce doriți și depuneți mai mult efort în lucrurile secundare decât în ceea ce contează cu adevărat. În sănătate, va fi o săptămână bună în ceea ce privește gestionarea emoțională. Fereşte-te de munca şi rutina multă, pe care le-ai luat acasă fără să îţi dai seama. Împarte sarcinile echitabil între toţi din casă și nu te suprasolicita. Poţi ajunge să ai frustrări dacă eşti singurul care se implică în toate.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Horoscop rune – Balanță O săptămână de linişte şi împlinire… În relaţia de cuplu comunicarea este foarte bună. La locul de muncă pot exista tensiuni mari, mai ales dacă există o instabilitate.Balanță, nu te poți tot gândi la ce s-ar întâmpla dacă ai fi făcut asta sau asta. Săptămâna aceasta ar trebui să scapi de acele gânduri invazive și să mergi mai departe. Lucrați să nu faceți aceleași greșeli, este singurul lucru pe care îl puteți face. Acest lucru se aplică și la nivel de muncă. Mintea ta va fi împrăștiată și trebuie să te concentrezi. Ar trebui să lucrați la găsirea obiectivelor și prioritizarea acestora. În sfârșit, tot acest dezastru al senzațiilor negative te afectează. Trebuie să vă schimbați pentru a evita căderea într-o spirală de negativitate absolută.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Horoscop rune – Scorpion Controlează-ți stările în care dai ordine tuturor şi dai dovadă de şef şi nu de lider. În această perioadă nu trebuie să iei decizii care au impact asupra viitorului tău. Încearcă să amâni lucrurile dacă ai posibilitatea. Horoscopul rune vă recomandă ca pentru această săptămână să căutați companii noi sau să vă mutați în medii în care întâlniți oameni diferiți. Va fi o săptămână excelentă pentru afaceri, pentru că există ceva la care te așteptai și care se va împlini sau va fi foarte puțin până va fi împlinit. În cele din urmă, la nivel de sănătate te vei simți destul de jos, mai ales la începutul săptămânii. Încetul cu încetul, veți recupera optimismul, dar va trebui să lucrați pentru a-l crește.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Horoscop rune – Săgetător Căuta liniştea, pentru că sufletul tău asta îşi doreşte în această săptămână. Nu te poți dărui altora fără să te gândești la tine, mereu, mereu… Cei singuri îşi pot găsit un partener care le poate fura inima.Săptămâna aceasta nu va fi excesiv de bună din punct de vedere afectiv. Mai ales pentru că îți va fi dificil să-ți împaci familia și viața profesională. Dar stelele indică faptul că, spre mijlocul săptămânii, tendința se va îmbunătăți. În munca ta va fi o săptămână oarecum haotică. Va trebui să organizați chiar și cele mai mici detalii și, chiar și așa, ați putea experimenta un eveniment neprevăzut care vă perturbă programul. În cele din urmă, acest mic haos vă va influența starea de spirit. Prin urmare, încercați să găsiți momente de relaxare, astfel încât stresul să nu câștige bătălia.

 

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină aduce astenie de toamnă, multe zodii sunt afectate

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Horoscop rune – Capricorn Depășește situațiile din trecut care te-au făcut să plângi şi să suferi mult. Este timpul să te gândeşti la perioada ce urmează și să fii puternic datorită lecțiilor învățate. Viitorul suna bine pentru tine, important este să ai răbdare.Capricorn, săptămâna aceasta ia un pix și hârtie și scrie unde și cum te vezi pe tine în viitor. Se pare că simți un gol sau ceva care nu-ți place și nu știi cum să-l numești. Gândește-te la ce vrei în viața ta și, mai presus de toate, la ce nu. Există o săptămână grea la nivel de muncă. Prin urmare, trebuie să ai răbdare și să te odihnești bine, trup și minte, pentru a avea gânduri clare și solide. Nu trebuie să renunți niciodată și trebuie să fii la poalele canionului. Acest lucru se aplică și sănătății dumneavoastră. Fiți atenți.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Horoscop rune – Vărsător O săptămână favorabilă pentru odihnă și cugetare pentru pașii următori, înainte de a-ți realiza visele pe termen lung. În week-end trebuie să incluzi şi o sesiune de sport, pentru o energie mai bună. La locul de muncă poţi primi mai mulţi bani la salariu.Vărsător, o săptămână te așteaptă să fii cu tine însuți, decizând în ce direcție să o iei. Acest lucru vă va face probabil să vă doriți să fiți mai singuri decât de obicei. Trebuie să-ți permiți să simți. Dar nu prelungi starea în timp, ai tăi au nevoie și de tine. La locul de muncă va fi o săptămână dificilă. Vei trăi momente de stres care te vor face să ajungi epuizat. Dar nu vă lăsați frustrați, gândiți-vă cât de bine veți fi performanți și la toate învățăturile pe care le-ați dobândit. În sănătate va trebui să vă confruntați cu aceste emoții descrise, dar trebuie să vă amintiți că nu va dura pentru totdeauna.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Horoscop rune – Pești Nu rata o invitaţie de la prieteni în această perioadă. Interacționează mai mult și fii drăguț cu cei care te iubesc și vor să se apropie de tine. Poţi primi veşti bune de la persoane dragi!Profitați de săptămâna următoare, pentru că va fi grozav din punct de vedere emoțional. Se pare că începe o etapă nouă și excelentă. Stelele sunt favorabile iubirii romantice și se pare că va dura în timp. Desigur, trebuie să fiți mai treaz ca niciodată pentru a primi semnalele care vă ajung. Ochii larg deschiși, Pești! Se poate ca la nivelul muncii să vă pierdeți muza și să nu vă simțiți creativi. Din fericire, ai alături oameni care te vor ajuta când ai nevoie. În cele din urmă, emoțiile vor fi o plimbare cu roller-coaster, încercați să le țineți sub control.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Vești proaste pentru mulți români. WhatsApp nu va mai funcționa pe aceste telefoane de la 1 iunie
Capital.ro
AUSTRIA decide soarta României. Vine FALIMENTUL unei mari companii
Playtech.ro
Petre Roman, făcut PRAF de fiica sa! Oana, dezvăluiri ŞOCANTE despre ce i-a făcut Mioarei şi ei
DailyBusiness
Inedit! Poți cumpăra online bunuri de la ANAF la prețuri extrem de mici
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect
Cancan.ro
Cu ce se ocupă fiul lui Radu Mazăre, de fapt. Răducu are o afacere care îi umple conturile de bani
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Primele declarații ale mamei Raisei, fetița găsită decedată într-o râpă: „Verişorul de 15 ani nu a acţionat singur” Autoritățile au reținut principalul suspect în acest caz
Capital.ro
12 ANI închisoare pentru PĂRINȚI. Devine interzis în România
StirileBZI
Salariul minim pe economie va crește de la 1 iulie: Câți bani vor primi peste un milion de români
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
substantial.ro
Destinul astral remarcabil al Kate Middleton: Prințesa de Wales care a cucerit lumea cu eleganță, curaj și determinare
MediaFlux
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'