Cele mai norocoase zile din 2022 pentru dragoste. Vezi când apare iubirea în viata ta

Cand esti singur si cauti, un an nou aduce oportunitati noi de a gasi dragostea. Daca vrei sa manifesti o relatie in 2022, de ce sa nu apelezi la stele pentru ajutor?

03 ian. 2022, 10:41
Cele mai norocoase zile din 2022 pentru dragoste. Vezi când apare iubirea în viata ta

Cele mai norocoase zile din 2022 pentru dragoste. Potrivit astrologilor, anumite perioade ale anului sunt mai norocoase pentru gasirea iubirii, iar fiecare semn zodiacal are, de asemenea, anumite date in calendar.

Daca doresti sa manifesti iubire, vrei sa fii atent la locul in care se află Venus pe cer. Venus este planeta echilibrului si armoniei, a relatiilor, a frumusetii, a placerii si a dorintei. In general, cele mai promitatoare luni sunt atunci cand Venus se afla in semnul sau de origine, Taur si Balanta – in special Balanta, semnul relatiilor, si, de asemenea, Pestii, unde este exaltata si cea mai puternica. Acestea sunt cele mai bune momente pentru a incepe o dragoste infloritoare.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

Planeta Venus este fericita in Taur, deoarece taurul este totul despre confort si placere – atunci cand are loc aceasta pozitionare (din 29 Mai pana pe 22 Iunie), va fi o oportunitate promitatoare pentru a gasi o relatie care sa te linisteasca. Balanta este un semn care doreste echilibru, seninatate si corectitudine in relatiile lor, asa ca s-ar putea sa manifesti o relatie bine echilibrata in timp ce Venus este in Balanta (din 30 Septembrie pana in 23 Octombrie). Si, cand Venus este in Pesti (din 6 Aprilie pana pe 2 Mai), s-ar putea sa gasesti un partener care este foarte romantic, creativ si are inclinatie pentru frumusete, la fel ca semnul zodiacal Pesti.

27 Aprilie este o alta data speciala, deoarece Venus va fi in conjunctie cu Neptun, ceea ce inseamna ca energiile lor se vor suprapune. Neptun este visatorul. Sunt creativi, foarte sensibili si empatici. Venus in conjunctie cu Neptun este un aspect incredibil de romantic, ceea ce face foarte usor sa te indragostesti pana peste cap. Cateva zile mai tarziu, pe 30 Aprilie, Venus se va fi in conjunctie cu Jupiter, planeta expansiunii, norocului, bunavointei si cresterii. Aceasta este cea mai norocoasa si promitatoare zi pentru a intalni pe cineva special.

Cele mai norocoase zile din 2022 pentru dragoste

Pe langa acestea, anul va aduce si alte oportunitati — iata cele mai bune zile pentru a manifesta dragostea in 2022 pe baza zodiei tale.

Cand Berbecul (21 Martie-19 Aprilie) va avea potentialul de a manifesta dragoste in 2022

Berbecii pot avea unele lovituri si rateuri in Februarie si Martie. Cu toate acestea, exista sanse mari sa intalnesti pe cineva serios la inceputul lunii August, cand Venus este sextil cu planeta ta conducatoare, Marte. Ar putea exista discutii de angajament la jumatatea lunii Octombrie, cand Venus formeaza trigon cu Marte. Dar fii atent la ceea ce spui in jurul celei de-a 4-a zi de joi din Noiembrie. Venus va fi in opozitie cu Marte pe 30 Noiembrie, ceea ce ar putea crea o oarecare tensiune in relatia ta.

Citeste si Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ

Cand Taurul (20 Aprilie-20 Mai) poate manifesta dragoste in 2022

Taurul guvernat de Venus va avea un an norocos in dragoste in 2022. Sfarsitul lunii Februarie va fi un moment grozav pentru a intalni pe cineva, deoarece orice blocaj pe care l-ai simtit la inceputul anului va disparea. 18 Iunie este o alta zi speciala, deoarece Venus in Taur va face sextil cu Neptun, planeta fanteziei. S-ar putea sa intalnesti pe cineva care se potriveste idealului tau de partener.

Cea mai buna zi a Gemenilor (21 Mai-20 Iunie) pentru a gasi dragostea in 2022

Te vei simti foarte norocos in dragoste de la mijlocul lunii Aprilie pana la inceputul lunii Mai, cand Venus in Pesti va face sextil cu planeta ta conducatoare, Mercur. Vei deveni foarte fermecator si oamenii vor fi atrasi de tine. Luna Noiembrie pare promitatoare pentru tine, deoarece Venus se va afla in semnul tau opus, Sagetator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.