EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

Lidia Fecioru este de părere că cea mai mare provocare pe care o vom avea în 2022 este menţinerea sănătăţii mintale. Reputatul parapsiholog spune că teroarea mentală în care trăim de când a început pandemia nu poate rămâne fără consecinţe. Totodată, aceasta a făcut previziuni pentru fiecare zodie în parte, subliniind faptul că norocoşii zodiacului, în acest an, sunt Berbecii.

02 ian. 2022, 23:36
EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Parapsihologul atrage atenţia asupra faptului că stresul, tensiunea în care trăim în ultima vreme sunt principalele cauze ale foarte multor boli.

E important să ne menţinem sănătatea mentală, slăbirea sufletească şi a minţii, stresul sunt cauzele celor mai multe boli. Perioada asta a adus multă depresie, mulţi s-au sinucis. Noi nu vrem să vedem lucrurile astea, dar ele există. Când simţi că ai o problemă, cere ajutorul, mergi la specialişti. Lucrurile nespuse la timpul lor creează probleme mari. Ţinerea populaţiei într-o formă de stres, de teroare mentală sunt pericole majore”, a avertizat bioenergoterapeutul în emisiunea România de poveste, moderată de Ioan Korpos.

Lidia Fecioru a făcut, de asemenea, câteva previziuni pentru fiecare zodie în parte. Iată, aşadar, la ce trebuie să ne aşteptăm în acest an.

BERBEC

Berbecii sunt favoriţii acestui an. Ei vor avea succes cam tot anul, până prin noiembrie. Important este să înveţe să-şi folosească timpul cu chibzuinţă. Pentru ei am un sfat: să-şi deschidă o afacere, să creeze ceva. Este anul lor, ce sădesc anul ăsta, 12 ani de-acum încolo tot vor strânge roade.

TAUR

Taurii sunt truditori, dar e important să-şi asculte intuiţia. Există posibilitatea să-şi schimbe serviciul, dar să facă fix ce le dictează intuiţia. Important e să fie tot timpul în mişcare, să nu stea într-un loc. Pot apărea oportunităţi de plecare în străinătate cu contracte.

GEMENI

Gemenii să fie atenţi la tot ce ţine de partea financiară, mai cu seamă la lucrurile în care investesc pentru că pot face greşeli mari şi astfel să piardă tot ce au investit. Este posibil să-şi schimbe serviciul.

RAC

Anul ăsta, Racii vor fi într-un montagne russe, când sus, când jos. Lucrurile mai puţin bune vor veni peste ei ca să creeze ceva bun. Vor avea parte de tot felul de provocări şi vor fi nevoiţi să-şi pună tot timpul mintea la contribuţie. 2022 le este favorabil, pentru că vor da dovadă de creativitate.

Citeste si Horoscop dragoste 2022. Cele trei zodii norocoase din horoscopul chinezesc care vor întâlni iubirea anul acesta

LEU

Vor avea parte de noroc la bani, şi asta chiar fără să muncească până la epuizare. E timpul să se mai ocupe şi de ei.

FECIOARĂ

Fecioarele vor primi o siguranţă o medalie pentru cât sunt de muncitoare. Atenţie, însă! Să nu investească bani în lucruri foarte scumpe din iarnă până în primăvară pentru că riscul de pierdere este foarte mare. Nici măcar la o reparaţie în casă nu trebuie să se gândească până la vară.

BALANŢA

Ele vor să ajute, dar de multe ori vor să facă bine şi primesc înapoi exact pe dos. De aceea ar fi de preferat să se gândească în primul rând la ele, să fie un pic mai egoiste. Soarta le-ar putea pregăti o glumă proastă celor care se vor arunca cu capul înainte.

SCORPION

Aceşti nativi vor strânge roadele muncii, dar e cazul să se mai şi odihnească. Mai ales dacă fac parte dintre aceia care muncesc până la epuizare pentru a strânge bani, e important să înveţe să-şi mai domolească iubirea asta de bani. În plus, e  momentul să înveţe să aibă încredere în oameni.

SĂGETĂTOR

Aceşti nativi nu au de ce să se plângă de bani, dar trebuie să facă un efort să-şi păstreze partenerul pe care au tendinţa să-l cam neglijeze.

CAPRICORN

Atenţie la relaţia de cuplu! Ar fi bine să nu lipsească prea mult de lângă partenerul de viaţă pentru că acest lucru ar putea avea consecinţe dintre cele mai urâte.

Citeste si Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ

VĂRSĂTOR

Aceşti nativi vor face din puţin mult. Ce vor sădi acum, vor culege în următorii ani. Vor fi ispitiţi să investească bani în diferite lucruri, dar ar fi bine să reziste cel puţin unora dintre aceste ispite.

PEŞTI

Mulţi Peşti îşi vor căuta alt drum în viaţă, se vor reprofila, iar de bani nu vor duce lipsă.