Cele mai NOROCOASE zile din MAI, in functie de zodie

Luna mai aduce multe zile norocoase, dar fiecare zodie are propria stea în care e bine să joace la Loto sau nu e bine să se dea jos din pat.

04 mai 2022, 00:10
Cele mai NOROCOASE zile din MAI, in functie de zodie

Luna mai tocmai ce a inceput si ne pregateste suprize nenumarate. Va trebui sa-ti croieti drum printre o eclipsa si un Mercur retrograd care zdruncina putin atmosfera astrala. Iata cum arata calendarul cu cele mai norocoase zile zile mai, in functie de zodie alcatuit de astrologul Kyle Thomas.

BERBEC
23 MAI. Jupiter, planeta norocului, stationeaza in zodia ta si formeaza un sextil cu Soarele care pare ca da magie vietii tale. E momentul sa actionezi ca sa profiti de auspiciile acestei zile.

Horoscop mai 2022 Cristina Demetrescu: Beneficii pe Casa Banilor, ce zodii sunt favorizate în această lună
TAUR
18 MAI. Marte si Neptun se intalnesc in zona implinirilor si comunitatii din zodia ta. Este momentul perfect sa actionezi pentru a-ti implini cele mai marete visuri. Foloseste-te de creativitate si lasa-ti intuitia sa-ti fie ghid pentru a iti manifesta dorintele.

Horoscop dragoste mai 2022. Două zodii își găsesc sufletul pereche! Își întâlnesc marea dragoste sau se căsătoresc
GEMENI
29  MAI. Marte cel asertiv si Jupiter cel noroc isi unesc fortele in zona ta de aspiratii, reamintindu-ti ca va trebui sa actionezi daca vrei sa reusesti. Profita de fiecare oportunitate care apare in viata ta. Canalizeaza energia lui Marte si risca!

RAC
19 MAI. Soarele petrece ceva timp in zona ta de comunitate, unindu-se cu Pluto care salasluieste in sectorul de parteneriate. Poti primi ajutorul cuiva care sa te faca sa depasesti o borna foarte importanta ce-ti va deschide multe usi. Fii pregatit! Fa-ti planuri marete!

LEU
24 MAI. Armonioasa Venus isi da o intalnire cu mohoratul Saturn. Acest aliniament aduce echilibru in relatiile tale, cimentand  cee ace este serios. Este o zi in care sa faci promisiuni pe termen lung!

FECIOARA
3 MAI. Jupiter cel norocos stationeaza in zona ta de parteneriate, unde se conecteaza cu Pluto, aflat in zona ta te pasiune. Aceasta uniune romantica aduce in prim plan tot ce tine de dragoste, fertilitate, creativitate. Fii pregatit!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.