Cele mai potrivite flori pe care le poţi oferi de Florii în funcţie de ziua de naştere

Horoscop floral. În România, cei mai mulți oameni își serbează onomastica de Florii. Intrarea Domnului în Ierusalim pică anul acesta pe 21 aprilie. Află care sunt cele mai potrivite flori pe care le poți oferi în funcție de data nașterii.

19 apr. 2019, 10:39
Cele mai potrivite flori pe care le poţi oferi de Florii în funcţie de ziua de naştere

Nume care se sărbătoresc de Florii: Anemona, Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Mălina, Margareta, Micșunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica

Citeşte şi FLORIILE 2019. Obiceiuri şi tradiţii de Florii. De ce trebuie să iei ramuri de salcie de la biserică

Horoscop floral. Cele mai potrivite flori pe care le poţi oferi în funcție de data nașterii

Floarea Soarelui

Zile de naștere: 1, 10, 19, 28

Personele născute în aceste zile simt nevoie să se afle în centrul atenției, să strălucească. Ele reușesc să se facă ușor cunoscute și să intre în cercuri noi de prieteni.

Bujorul

Zile de naștere: 2, 11, 20, 29

Sunt persoane sensibile, dedicate celor din jur. Pentru aceste persoane iubirea este împlinirea supremă, tratând partenerul de viață cu multă căldură și atenție.

Hortensie

Zile de naștere: 3, 12, 21, 30

Sunt personele care atrag sexul opus ca pe un magnet, având mereu un look și fresh. Trăsăturile lor sunt unele special cu un aer exotic.

Albăstrea

Ziele de naștere: 4, 13, 22, 31

Ei sunt oamenii care se fac foarte ușor plăcuți de către cei din jur. Nu dezamăgesc, iar loialitatea este punctul lor forte.

Iris

Zile de naștere: 5, 14, 23

Persoanele care se nasc în această zi sunt printre cele mai deosebite. Irisul este simbolul național al Japoniei.

Mac

Zile de naștere: 6, 15, 24

Aceste persoane au o putere incredibilă de a manipula oamenii din jurul lor. Acest lucru îi poate ajuta de foarte multe ori, dar poate creea și neplăceri.

Orhidee

Zile de naștere: 7, 16, 25

Eleganți, nobili și rafinați. Am spus destule despre ei? Cel mai probabil ar trebui să mai adăugăm și sociabili.

Margareta

Zile de naștere: 8, 17, 26

Aceste persoane au de cele mai multe ori așteptări prea mari de la cei din jur și din acestă cauză tind să fie dezamăgiți destul de des.

Trandafir

Zile de naștere: 9, 18, 27

Ele sunt persoanele care fac față cel mai bine la stres și rezolvă orice problemă într-un timp foarte scurt. Firi impulsive și explosive, tind să facă greseli din cauza caracterelor lor.