Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre "medicamentele" cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme si bacteriile prietenoase de care depinde sistemul nostru imunitar. Ca rezultat, oamenii si-au ruinat sistemul digestiv si, ironic, si-au micsorat imunitatea fata de toate tipurile de infectii din viitor. O metoda buna de a evita aceste probleme este prin utilizarea ca si prima linie de aparare antibioticele naturale.

29 mai 2014, 20:11
Cele mai puternice antibiotice naturale

Argint Coloidal

Argintul coloidal a fost recunoscut de secole ca un antibiotic eficient. La inceputul anilor 1900, Alfred Searle, fondator al companiei farmaceutice Searle, a descoperit ca acest compus putea distruge cei mai letali agenti patogeni.

Searle a afirmat ca a fost efectuata aplicarea de argint coloidal intr-un mare numar de cazuri la subiecti umani si cu rezultate uimitoare. Principalul avantaj a fost ca era fatal pentru bacterii intr-un timp foarte scurt, fara actiune toxica asupra gazdei acestora.

Cercetari recente au mai aratat ca argintul coloidal ar putea distruge microbii rezistenti la antibiotice precum MRSA, agentul gripei aviare si SARS.

CITESTE SI: Antibioticele vor deveni INEFICIENTE în viitorul apropiat

Uleiul de oregano

Uleiul de oregano are grija de bacteriile patogene, fara a le perturba pe cele benefice. Acest ulei, mai este si antiviral si antifungic, ceea ce il face o combinatie puternica 3-in-1 care rivalizeaza cu cele mai puternice produsele farmaceutice de pe piata.

Ingredientul cheie din uleiul de oregano este carvacrolul. Ar trebui sa te asiguri insa ca sursa ta ofera ulei de oregano cu minim 70% continut de carvacrol pentru a fi eficient.

VEZI SI: Combinaţii periculoase dintre alimente şi medicamente

Echinaceea

Echinaceea a fost utilizata timp de sute de ani pentru a trata o larga varietate de infectii. Echinaceea a fost utilizata in mod traditional pentru a trata rani deschise, difterie, infectii sanguine, si alte boli determinate de infectii bacteriene.

Astazi aceasta puternica planta este utilizata in primul rand impotriva racelilor si gripelor, datorita abilitatii ei de a distruge cele mai periculoase forme de bacterii precum Staphylococcus aureus, care cauzeaza letala boala MRSA (infectie datorata unei forme rezistente la meticilina).

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro


loading...