Cele mai puternice femei din lume GALERIE FOTO

Când vorbeşti despre un corp frumos sculptat, cu muşchi bine definiţi, prima oară te duci cu gândul la un bărbat care îşi petrece ore întregi în sala de forţă. Sunt însă şi destule femei care se încadrează în acest tipar.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 12:06

Pentru unele femei trupul perfect înseamnă talie de viespe, şolduri bine proporţionate, sâni fermi, o piele perfectă, picioare lungi şi frumoase. Multe se întreţin făcând antrenamente la sală, masaj şi tot felul de tratamente corporale.

Pentru altele, însă, ideea de perfecţiune fizică ajunge la cote extreme. Şi atunci se apucă de bodybuilding la nivel de performanţă, chiar dacă este un sport le face să-şi piardă, în majoritatea cazurilor, orice urmă de feminitate.

Cele mai puternice femei din lume au pozat pentru fotograful Martin Schoeller pentru a-şi arăta corpurile bine sculptate în ani şi ani de antrenamente. „Încerc să arăt vulnerabilitatea pe care o văd şi o simt la persoanele pe care le fotografiez, să surprind complexul de emoţii din spatele măştii fizice”, spune fotograful german. Ce a reuşit să surprindă, vedeţi în GALERIA FOTO.