Cele mai rare semne zodiacale. Motivul pentru care aceste zodii sunt pe cale de dispariție

Există dovezi care arată că unele semne zodiacale sunt mai puține decât altele. Câteva semne concurează pentru cele mai comune din zodiac.

22 feb. 2023, 20:21
Cele mai rare semne zodiacale. Motivul pentru care aceste zodii sunt pe cale de dispariție
Cele mai rare semne zodiacale

Persoanele pasionate de astrologie se pot întreba adesea care sunt particularitățile semnului zodiacal sub care s-au născut. De exemplu, câți alți oameni sunt aceeași zodie ca și ei. Există dovezi care arată că unele semne zodiacale sunt mai rar întâlnite decât altele.

Statistic, câteva semne zodiacale tind să concureze pentru titlurile de cele mai rare și cele mai comune din zodiac. Aceste schimbări sunt firești datorită evenimentelor globale care au un impact major asupra natalității.

„Acestea se vor schimba de la un an la altul, deoarece ratele de natalitate sunt influențate de multe circumstanțe, inclusiv de pandemie”, a declarat astrologul Lauren Ash, pentru Womenshealthmag.

Alți factori care influențează acest fenomen sunt vremea și sărbătorile, având un rol important atunci când oamenii decid să conceapă.

Citește și: Horoscop 2023. Top 3 semne zodiacale care vor avea mare succes în acest an

Cele mai rare semne zodiacale

Cel mai rar semn zodiacal este Vărsătorul. Aceștia sunt puțini, deoarece februarie este cea mai puțin frecventă lună de naștere. Pe lângă asta, perioada de suprapunere dintre ianuarie și februarie este cea mai scurtă din punct de vedere astrologic. Nativii Vărsători sunt cunoscuți ca fiind rebeli.

„Co-guvernați de Saturn, planeta karmei, a disciplinei și a structurii, precum și de Uranus, rebelul care face schimbări, Vărsătorii sunt cunoscuți pentru că sfidează regulile”, mai spune Ash.

Ei sunt progresiști și umanitari și nu le este teamă să pună la îndoială autoritatea pentru a crea un mediu corect.Pot prețui mai mult prietenii decât relațiile romantice, deoarece nu le place să fie împovărați romantic.

A doua cea mai rară zodie este Capricornul. Conform datelor colectate între 1973 și 1999 de The New York Times, nu s-au născut multe persoane în preajma sărbătorilor.

Citește și: Zodiile care atrag banii ca un magnet. În ce semne zodiacale sunt născuţi cei mai bogaţi oameni ai planetei

Cel mai frecvent semn zodiacal

Cel mai comun semn zodiacal se află undeva între Leu și Fecioară. Potrivit unui studiu, din 1994 până în 2014, care a calculat media nașterilor pe lună, arată că Fecioarele au fost cel mai frecvent semn zodiacal timp de mai multe de mai multe decenii.

În ultimii ani, cel mai mare număr de nașteri a avut loc între iulie și august, ceea ce înseamnă că cel mai frecvent semn zodiacal în prezent este Leul.