Cele mai RĂZBUNATOARE zodii! Nu te pune RĂU cu ele!

Cum reactionezi cand oamenii te supara cu ceva? Te confrunti cu ei, te distantezi fata de ei, pretinzi scuze din partea lor sau, pur si simplu renunti? Sau, poate, te razbuni? Cand auzi cuvantul razbunare, parca te trec niste fiori. Parca ai in minte imaginea durerii, a terorii si chiar a torturii uneori.

27 ian. 2019, 05:50
Cele mai RĂZBUNATOARE zodii! Nu te pune RĂU cu ele!

Este recomanat sa descurajezi sentimentul de razbunare intrucat nu face deloc bine organismului. Prin nevoia de razbunare nu il pedepsesti doar pe cel care ti-a gresit, ci si pe tine insuti. Pana la urma, karma actioneaza!

Vei afla mai jos care sunt cele mai razbunatoare zodii. Ar fi bine sa nu te pui cu ele. Sunt foarte razbunatoare si nu se vor lasa pana cand nu-ti vor plati „datoria”.

Scorpion: Misiunea vietii lui este sa te distruga

Daca te-ai pus rau cu un Scorpion, mai in gluma, mai in serios, angajeaza-ti un bodyguard. Nu vei mai dormi bine noaptea. Razbunare este al doilea nume al unui Scorpion.

Scorpionii vor face tot posibilul sa se razbune pe cei care le-au gresit la un moment dat in viata. Nu au in minte decat planuri, strategii despre ce sa faca pentru a-i umili, pentru a-i face sa sufere. Singura dreptate pe care o accepta este razbunarea. Doar asa simt ca si-au platit datoriile, cand cei care le-au gresit si-au primit rasplata meritata.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...