Cele mai rele lucruri pe care i le poti spune partenerului

Viata intr-un cuplu nu este intotdeauna usoara, insa daca reusesti sa gestionezi cu calm in intelepciune momentele delicate atunci relatia pe termen nu doar ca ramane intacta dar se si intareste. In schimb, daca te lasi purtat de val si faci afirmatii pe care mai tarziu le regreti atunci se vor crea resentimente care intr-un final vor duce la ruperea relatiei voastre. Unele dintre spusele aruncate la suparare il/o pot jigni sau intrista pe partener/a. Tocmai de aceea trebuie sa fii mereu atent/a la ceea ce iti iese din gura in momentele tensionate.

RomaniaTV.net
03 sept. 2019, 09:39
Cele mai rele lucruri pe care i le poti spune partenerului

Iata cele mai rele lucruri pe care i le poti spune partenerului/ei.

1. Esti precum parintii tai

In cele mai multe situatii aceasta este unul dintre cele mai urate lucruri pe care unul dintre parteneri il arunca celuilalt, mai ales daca parintii amintiti sunt perceputi drept personaje negative. Asa ca atunci cand esti asemuit cu ai tai este ca si cum ai fi injurat/a. Reactia ta ar putea fi sa-ti trimiti partenerul/a sa petreaca timp de calitate cu ai tai astfel incat sa aiba ocazia sa-i cunoasca mai bine si sa-si schimbe parerea despre ei.

2. Ia uita-te la tipa/tipul asta

Este ok ca din cand in cand sa se intample asta, insa daca tot o faci, ai grija la discretie. Este ca si cum i-ai spus ca X este mai tare decat partenerul/a tau/ta. Nu inseamna neaparat persoana de langa tine se va simti nesigura, ci doar trebuie sa o respecti suficient de mult incat sa nu o pui intr-o situatie jenanta.

3. Ar trebui sa te imbraci asa

In general femeile se simt atacate cand partenerul le spune cum ar trebui sa se imbrace. Aproximativ 90% dintre urmasele Evei cred ca au un gust desavarsit in ceea ce priveste vestimentatia si atunci cand le spui ca nu ar trebui sa poate una sau alta o iau ca pe un afrond. Ele considera ca modul in care se imbraca le reflecta personalitatea asa ca nu este cea mai buna idee sa le faci vreo observatie vestimentara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.