Cele mai SAVUROASE PERLE din CV-urile românilor: Cu cât mă plătiţi mai bine, cu atât muncesc mai mult, promit

Publicat: Marţi, 19 Noiembrie 2013 08:55 // Actualizat: Marţi, 19 Noiembrie 2013 09:31 // Sursa: romaniatv.net

În disperarea de a-şi găsi un job, românii au început să scrie vrute şi nevrute în CV-uri. Fie că exagerează, mint sau răspund cu aberaţii, CV-urile unora dintre candidaţi sunt de-a dreptul savuroase.

Deşi CV-ul reprezintă un prim pas spre angajare şi trebuie să fie elaborat corect şi coerent, mulţi români, din neştiinţă sau nepăsare, îşi întocmesc CV-ul în aşa fel încât să fie scos din cursă încă de la prima vizualizare. Asta pentru că foarte mulţi candidaţi au tendinţa de a exagera din dorinţa de a ieşi în evidenţă, scriu cu greşeli gramaticale, nu răspund la subiect, mint sau oferă răspunsuri arogante.

ROMÂNIATV.NET vă prezintă câteva dintre cele mai savuroase perle şi aberaţii de prin CV-urile românilor, centralizate de Anca Bucur, specialist în resurse umane, pe blogul personal.

 "Reprezint un angajat, încărcat de idei, ce pune pasiune în activitatea curentă şi sociabil. Defecte cu siguranţă sînt, dar, pe care nu le-am conştientizat vreodată"

"Cum te vezi peste 5 ani? Este o perioadă prea mare de timp, dar bănuiesc că se va realiza ceea ce doresc – pensiune cu 15/20 camere 10 locurii de parcare şi cu o ocupare de 75 – 80 % din turişti care voi dori să-i aduc din – CANADA"

"Abilităţi: Talent artistic, expresivitate poetică, comunicativitate social-culturală, caracter oratoric avansat"

"Cu cât mă plătiţi mai bine, cu atât muncesc mai mult, promit"

"Vin la interviu doar dacă mă plătiţi, timpul meu e preţios"

"Aptitudini: ştiu pe calculator şi sunt serios"

" Sunt o persoană foarte loială firmei la care lucrez, vă rog să nu le spuneţi despre CV-ul meu"

"Obiectiv: Vreau să lucrez party time ca inspector resurse umane"

CITEŞTE ŞI Cele mai ABERANTE solicitări ale românilor în farmacii: "Prezervative fără moţ" sau "Brânza ursului"

"Motivaţia este binevenită începînd cu condiţiile de lucru, trecând prin colegialitate şi terminând cu stresul"

"Prestaţia mea, în cadrul companiei, este diversificată, presărată, pe alocuri cu soluţionari la diverse probleme ce apar şi finalităţi ale activităţilor"

"Hmm... întotdeauna vreau mai mult de la mine... aşa ca o realizare mare nu cred că am avut până acum.. însă mai este timp..."

"Cum te-ar caracteriza ultimul tău şef? Subaltern incomod"

"Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? Am devenit inginer. Fără prea multă experienţă, dar totuşi, e vorba de un titlu"

"Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? Posed Permis conducere categoria B din 08.01.2007 fără să fi fost vreodată suspendat"

CITEŞTE ŞI CELE MAI TARI PERLE ale abonaţilor Vodafone. O colecţie memorabilă. "Mi-a furat IQ-ul"

"Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? SUNT CÎTEVA, LA UN EVENTUAL INTERVIU LE VOI ENUMERA, UNELE SUNT PREMIERE ÎN ROMÂNIA"

"Cum te-ar caracteriza ultimul tău şef? O minte sclipitoare, un caracter surprinzător"

"Ce te motivează să fii performant? Vreau să difer de tot şi toată cultura ROMÂNEASCĂ"

"Care ar fi jobul tău ideal? Să am colegii şi superiorii de valoare"

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajare CV CV angajare job perle perle CV-uri resurse umane
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 dec 10:12
...Sunt o persoană foarte loială firmei la care lucrez, vă rog să nu le spuneţi despre CV-ul meu” Citeste mai mult pe RTV.NET
...
25 nov 10:17
...că ştiu ei deja totul”, a precizat Nicoleta Mihăiţă, Staffing Manager, The Rompetrol Group. CITEŞTE ŞI: Cele mai SAVUROASE PERLE din CV-urile românilor: Cu cât mă plătiţi mai bine, cu atât muncesc mai mult, promit Source Article from ...
21 nov 16:47
...din dorinţa de a ieşi în evidenţă, scriu cu greşeli gramaticale, nu răspund la subiect, mint sau oferă răspunsuri arogante. ROMÂNIATV.NET vă prezintă câteva dintre cele mai savuroase perle şi aberaţii de prin CV-urile românilor, centralizate de Anca Bucur, specialist în...
19 nov 15:01
Votează email 0 email
...Sunt o persoană foarte loială firmei la care lucrez, vă rog să nu le spuneţi despre CV-ul meu” Citeste mai mult pe RTV.NET ...
19 nov 14:54
Votează email 0 email
...Sunt o persoană foarte loială firmei la care lucrez, vă rog să nu le spuneţi despre CV-ul meu” Citeste mai mult pe RTV.NET ...
19 nov 12:06
...rog să nu le spuneţi despre CV-ul meu” “Obiectiv: Vreau să lucrez party time ca inspector resurse umane” Cititi mai mult pe RTV.NET, CLICK AICI Daca iti place, raspandeste acest articol prin social media
...
19 nov 09:05
...“Care ar fi jobul tău ideal? Să am colegii şi superiorii de valoare“ Stirea originala: AICI perle...
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H