Cele mai scumpe apartamente de vânzare în Mamaia. Un penthouse pe „Riviera românească” costă ca-n Dubai

Piaţa imobiliară din România a explodat pe fondul creşterii preţurilor materialelor de construcţie. Aşa se face că un penthouse în staţiunea Mamaia e scos la vânzare la un preţ de peste două milioane de euro, pe care un român cu un salariu mediu şi l-ar putea achita în peste 200 de ani de muncă.

27 mai 2022, 17:39

V-aţi gândit cum arată top 4 cele mai scumpe apartamente de vânzare în Mamaia? Sunt imobile cu dotări de lux, finisaje premium şi amplasări pentru a satisface cerinţele clienţilor exigenţi şi, fireşte, cu dare de mână. Motivul e de la sine înţeles; nu oricine din România îşi permite să plătească milioane de euro pentru a deţine o astfel de reşedinţă la malul Mării Negre.

Cele mai scumpe apartamente de vânzare în Mamaia. Penthouse-ul de peste două milioane de euro, cu vedere spre mare şi spre hotelul lui Hagi

Prezentat drept cel mai grandios imobil din staţiunea Mamaia, acest penthouse este situat într-o zonă exclusivistă, pe malul lacului Siutghiol, vizavi de hotelul Iaki, aflat în proprietatea lui Gică Hagi. Apartamentul are o suprafaţă de 620 de metri şi se află la etajul 8 din 9, de unde poate fi admirată o privelişte panoramică spre Marea Neagră, chiar din liftul clădirii.

Cei dispuşi să plătească pentru aceste imobil peste două milioane de euro, plus TVA, vor beneficia de o terasă cu o suprafaţă de 254 de metri pătraţi, cu vedere spre lac.

Pentru că vorbim despre cel mai scump penthouse din Mamaia, acesta se predă complet finisat cu dotări precum, tâmplărie premium din aluminiu, ,obloane exterioare montate la toate spaţiile vitrate, încălzire prin pardoseală, centrala proprie pe gaz, sisteme de aer-conditionat şi pardoseli finisate cu marmura si gresie.

Penthouse la 50 de metri de mare, printre cele mai scumpe apartamente de vânzare în Mamaia

Tot în staţiunea Mamaia, este scos la vânzare un penthouse ce oferă vedere neobturată spre mare şi spre plajele cu nisip fin. Cei care vor să devină proprietarii acestui imobil de lux de 234 de metri pătraţi trebuie să scoată din buzunar nu mai puţin de 1,3 milioane de euro + TVA.

Dezvoltatorul se laudă cu finisaje premium. În fiecare dintre cele cinci camere, înălţimea tavanelor este de aproape trei metri, iar terasele sunt placate cu piatră naturală. De asemenea, întreg apartamentul beneficiază de sistemul smart home, actionabil din fiecare camera, făcând mult mai uşoară aerisirea şi iluminatul chiar şi de la distantă.

Citeşte şi: ROBOR, aproape de un prag critic. Creditele vor exploda din nou

Penthouse în Mamaia de 1,3 milioane de euro, cu vedere directă spre mare

Apartamentul cu o suprafaţă de 223 de metri pătraţi se află într-un complex situat la doar 50 de metri distanţă de malul Mării Negre. Beneficiază de două terase de 68 de metri pătraţi şi vine inclusiv cu două locuri de parcare la subsolul imobulului. Este prevăzut cu vedere directă sau din lateral către mare, având o faţadă din sticlă destinata special pentru a reduce zgomotul şi radiaţiile. In interior dispun de o inaltime de 3 metri, finisaje premium şi piatră naturala. De asemenea, clădirea dispune de paza si supraveghere video permanentă.

Preţul este unul pe măsură – 1,3 milioane de euro la care se adaugă TVA.

Apartament de un milion de euro în Mamaia

Apartamentul situat la etajul 4+5 are o suprafaţă utilă de 173 de metri pătraţi şi beneficiază de patru camere. Construită în 2021, clădirea beneficiază de finisaje de calitate precum: încălzire centralizata şi sistem de încălzire prin pardoseală, tâmplarie exterioară din aluminiu, fațadă ventilată si termosistem, terase cu închidere din sticlă securizata, parchet multistratificat, placi ceramice şi obiecte sanitare premium, unitati de aer conditionat în fiecare apartament.

De asemenea, penthouse-ul beneficiază şi de două locuri de parcare şi de o terasă amenajată cu o suprafaţă de 166 de metri pătraţi. Costă nu mai puţin de un milion de euro.

 

Citeşte şi: Un cetăţean olandez deţine peste 50 de spaţii comerciale în Centrul Vechi: „Clădirile noastre au trecut printr-un amplu proces de consolidare şi modernizare”