Cele mai sexy femei de pe reţelele de socializare. Câţi bani au făcut datorită trupurilor lor PERFECTE GALERIE FOTO

Au siluete fără cusur, sunt sexy şi frumoase şi au devenit milionare datorită Instagramului. Tabloidul britanic The Sun a realizat un top al fotomodelelor care au cucerit internetul, deşi nu au defilat pe podium pentru designeri de top şi nici nu apar în reclamele unor branduri celebre.

28 dec. 2015, 21:40

Ele şi-au câştigat faima şi şi-au mărit conturile etalându-şi corpurile bine lucrate în imagini postate pe reţelele de socializare, Facebook şi, mai ales, Instagram, unde au strâns milioane de fani, atât în rândul femeilor care vor să afle cum reuşesc acestea să se menţină în formă, cât şi în cel al bărbaţilor care le urmăresc, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Cel mai sexy colind de Crăciun. „Îngerii” de la Victoria’s Secret VIDEO

„Reginele internetului” reuşesc să câştige bani frumoşi din promovarea produselor de fitness şi de nutriţie, alături de care se pozează. Primul loc în top e ocupat de americanca Ana Cheri (29 de ani), care se laudă cu cei mai mulţi fani, fiind urmărită de nu mai puţin de 4,6 milioane de oameni, iar fotografiile postate de ea i-au adus o avere de 3.600.000 de dolari.

Având în vedere popularitatea ei şi faptul că e considerată fotomodelul momentului în fitness, nu e de mirare că a primit şi o ofertă de a poza în Playboy. Poziţia a doua a fost adjudecată de australianca Kayla Itsines (24 de ani), fotomodel şi antrenoare de fitness.

În ciuda faptului că are mai puţini fani decât ocupanta locului 1, ea numărând doar 4,1 milioane, Kayla a generat mai multe câştiguri datorită faptului că şi-a scos şi propria serie de cărţi despre nutriţie şi exerciţii de fitness cu care te menţii în formă.

Astfel, ea a strâns deja o avere de 727.000.000 de dolari. Paige Hathaway (26 de ani) din Minnesota, SUA, este urmărită zilnic de 3,2 milioane de oameni, dă cursuri de fitness şi promovează produse de slăbit, având câştiguri de 5.640.000 de dolari.

Citeşte şi Anamaria Prodan, pictorial INCENDIAR după operaţia la sâni FOTO

Ea e urmată în top de Chantel Zales, o tânără de 25 de ani din Los Angeles, cu 3,1 milioane de fani, care a strâns 5.340.000 de dolari tot din promovarea produselor de slăbit şi de body-building, dar şi din propriul ei calendar.

Pe locul 5 se află fosta concurentă Miss Bum Bum, Claudia Alende. Brazilianca a devenit cunoscută mai ales datorită asemănării sale cu actriţa Megan Fox, având 2,8 milioane de fani pe Instagram şi a reuşit să câştige 3.115.000 de dolari din promovarea articolelor de lenjerie intimă.