Cele mai SPECTACULOASE 10 case de STICLĂ sau cum să-ţi trăieşti viaţa în văzul lumii GALERIE FOTO

Casele din sticlă nu mai sunt de mult o imagine a "viitorului", ele fiind construite în aproape toate colţurile lumii, cu rezultate spectaculoase.

RomaniaTV.net
12 oct. 2013, 08:52

Această locuinţă de sticlă a fost concepută de designerul Carlo Santambrogio. Acestea sunt de fapt imagini pe calculator ale viitorului proiect de casă.  Casa mai sus face parte din seria lui de case de sticlă, iar aceasta, în special, este concepută pentru a fi o „casă de zăpadă”, potrivit Oddee.

casa

Leonardo Glass Cube este un pavilion de sticlă, în Bad Driburg, Germania, creat de 3Deluxe. Proiectat pentru Glaskoch Corporation și finalizat în mai 2007, pavilionul este folosit pentru evenimente „corporate”.

casa
dRMM Arhitecture a făcut ceva ce nu s-a mai văzut înainte – o casă glisantă. La prima vedere, ai putea crede că este un hambar de lemn obișnuit, dar tot exteriorul casei este glisant.

casa

Citeşte şi Cum arată o casă în care NIMENI NU A MAI INTRAT de 25 de ani GALERIE FOTO

Watervilla Kortenhoef, din Olanda, oferă locuitorilor o vedere panoramică a lacului, pentru că aproape toţi pereţii sunt din sticlă. Podeaua este doar la câțiva centimetri de la suprafața apei, iar subsolul, unde se află mai multe băi şi dormitoare, este sub nivelul apei.

casa

„Casa R 128”, din Stuttgart, Germania, a fost proiectată de Werner Sobek Architects şi conţine 4 apartamente. Ferestrele din fața casei au geamuri triple, prin care lumina naturală poate pătrunde printr-un filtru în toate camerele. Casa are panouri solare care alimentează locuinţele cu energie „eco”.

casa

Casa din imagini este Stahl House, din Woods Drive, Los Angeles, California, și a apărut în numeroase filme și producții de televiziune, printre care „Why Do Fools Fall in Love?” (1998), „Corrina, Corrina” (1994), şi „Crazy, Stupid, Love” (2011).

casa
Aceasta este o casă unică, cu două balcoane, proiectată de Bassam El – Okeily din Egipt. În fiecare noapte luminile transformă casa într-o instalație de artă.

casa

Casa Dune se află la sud de satul pitoresc de Thorpeness, în Suffolk, într-un loc idilic, la marginea mării. Puteți ieși din camera de zi direct pe plajă și admira un peisaj panoramic.

casa
Situat aproape de ocean, în Pittwater, aproape de Sydney, Church Point Home a fost proiectată de firma de arhitectură Utz Sanby. Firma descrie locuinţa ca un adevărat sanctuar izolat pentru rezidenții săi.

casa
Una dintre cele mai frumoase locuri de plimbare din Seul este Palatul Changgyeonggung, unul dintre cele cinci palate mari din Coreea. Sera din Gradina Botanică Changgyeonggung a fost construită în 1907 de Hayato Fukuba, care a fost responsabil şi de proiectarea Grădinii Imperiale Shinjuku din Tokyo.

case


loading...