Cele mai STUPIDE poze de profil pentru Facebook FOTO

Este recunoscut faptul că o poză de profil perfectă îţi poate aduce mai mulţi prieteni pe Facebook. Cu toate acestea, există persoane care nu ştiu ce înseamă o poză decentă şi ajung să se facă de râs în faţa prietenilor de pe Internet. Cele mai stupide imagini de profil le puteţi vizualiza mai jos.

17 dec. 2013, 21:08

Oamenii tind la perfecţiune, mai ales în fotografii, unde orice este posibil atunci când ai destule cunoştinţe într-un program destinat editării pozelor. Cu toate acestea, numărul experţilor este redus, iar amatorii ajungă să facă greşeli grave care stârnesc râsul celor care văd imaginile, potrivit Odee.com.

Citeşte şi Ce trebuie să aibă poza ta de profil pe conturile de socializare

Bărbatul de mai jos, posibil culturist dat fiind greutăţile din spatele lui, a încercat să se laude cu un penis mare, însă a fost dat de gol de o umbră.

Citeşte şi Cele mai CIUDATE coafuri din portretele de familie GALERIE FOTO

Principalele greşeli pe care le fac oamenii se referă la reflexiile din oglinzi sau la umbra anumitor obiecte. Astfel ei editează ceea ce se află în prim-plan, dar uită de detaliile care fac diferenţa între- o fotografie bună şi una proastă. Dorinţa de a avea un corp de invidiat a transformat persoanele de mai jos în adevărate vedete comice ale internetului.

Citeşte şi O asistentă medicală a postat pe Facebook fotografii care a indignat pe toată lumea

Femeia din imaginea de mai jos şi-a mărit sânii ei, dar a uitat să facă acelaşi lucru reflexiei din oglindă.

Citeşte şi Bărbat concediat din cauza unor poze postate pe Facebook. Vezi cum s-a fotografiat tânărul FOTO