Cele mai tari glume și meme-uri la adresa ”vizitei” lui Elon Musk în România: ”L-am găsit în gara de nord. Era șocat de întârzierile trenurilor”

Vizita lui Elon Musk în România le-a stârnit imaginația internauților care au realizat niște fotografii și filmulețe demențiale cu cel mai bogat om din lume și invitații săi. Rețelele de socializare sunt pline de glume la adresa fondatorului Tesla.

31 oct. 2022, 14:26
Cele mai tari glume și meme-uri la adresa ”vizitei” lui Elon Musk în România: ”L-am găsit în gara de nord. Era șocat de întârzierile trenurilor”

Imaginația internauților depășește orice limită. De când s-a aflat că Elon Musk va veni în România pentru a organiza o super-petrecere de Halloween, cu vedete mari de la Hollywood, pe internet au început să circule tot felul de imagini și filmulețe în care magnatul apare în diverse ipostaze amuzante.

Citește și Recompensă de 10.000 de euro cash pentru o fotografie cu Elon Musk în România. Un milionar român pune banii pe masă! VIDEO

Una dintre cele mai amuzante și mai apreciate fotografii de pe rețelele de socializare este cea în care apare Elon Musk împreună cu Angelina Jolie, la un bâlci, lângă un grătar plin cu friptură, jumări,  bulz și murături.

O altă fotografie care a stârnit hohote de râs este cea în care fondatorul Tesla este deghizat în Vlad Țepeș.

 

Dar să nu credeți că internuții s-au oprit aici și că Elon Musk a scăpat atât de ieftin. Într-o imagine absolut demențială magnatul apare în fața unui fast-food, având pe masă o shaorma la farfurie iar într-o mână ține o sticlă de spirt ”Mona” în timp ce în cealaltă are un burger de la Mc Donald`s.

Și pentru că nimeni nu știe cum a ajuns Musk la Bran sau dacă a mai ajuns, internauții s-au gândit să elucideze misterul și au postat o imagine cu magnatul în Gara de Nord în timp ce așteaptă trenul care are întârziere.

În imaginea respectivă celebrul miliardar este foarte șocat de întârzierile pe care CFR-ul le are.

Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran.

Manelistul susţine, într-un clip pe TikTok, că a fost invitat la petrecerea de la Castelul Bran, organizată de cel mai bogat om din lume.

„Am fost invitat de Elon Musk la Bran, să cânt. N-am putu să ajung pentru că sunt arestat la domiciliu. Cumetre, îmi cer iertare, ştii că sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme de mine”, a spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu în luna august, fiind acuzat, împreună cu fratele său, de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august. De asemenea, la sfârșitul lunii iulie, manelistul a fost reținut, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, iar anul trecut, în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor.

Vestea că el ar fi fost invitat să îi cânte lui Musk la petrecere a stârnit un val de reacții din partea internauților care s-au amuzat copios pe seama artistului.

Citește și Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!”