Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!”

Dani Mocanu susţine că miliardarul american Elon Musk l-ar fi invitat la petrecerea de la Castelul Bran, pentru a cânta, dar nu a putut merge deoarece se află în arest la domiciliu.

30 oct. 2022, 10:53
Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!”
Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran

Dani Mocanu, invitat de Elon Musk la Castelul Bran. Manelistul susţine, într-un clip pe TikTok, că a fost invitat la petrecerea de la Castelul Bran, organizată de cel mai bogat om din lume.

„Am fost invitat de Elon Musk la Bran, să cânt. N-am putu să ajung pentru că sunt arestat la domiciliu. Cumetre, îmi cer iertare, ştii că sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme de mine”, a spus Dani Mocanu.

Citeşte şi: Elon Musk și Angelina Jolie, împreună la Castelul Bran. Miliardarii mapamondului se distrează în România, în acest weekend. Cu ce delicatese se răsfăță

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu în luna august, fiind acuzat, împreună cu fratele său, de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august. De asemenea, la sfârșitul lunii iulie, manelistul a fost reținut, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, iar anul trecut, în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor.

La sfârşitul anului 2020, manelistul a fost implicat într-un alt scandal, după ce a lansat un videoclip în care apărea un leu plin de răni și subnutrit, alegândz-se cu un alt dosar penal pentru rele tratamente și cruzime față de animale.

Citeşte şi: Elon Musk a fost cucerit de preparatele românești. Ce i-a plăcut cel mai mult miliardarului

Dani Mocanu mai are un dosar de trafic de persoane, însă este foarte aproape să i se prescrie faptele. De asemenea, a fost citat în primăvara acestui an într-un alt caz penal, în care este acuzat că a mutilat un fotbalist, în urmă cu mai bine de trei ani. În plus, a fost prins la volan fără permis în nenumărate rânduri!

@danimocanu10Sa ajunga la Castelul Bran♬ sunet original – danielmocanuoficial