Cele mai tari goluri ale anului 2011 VIDEO

La sfârşit  de an, fotbaliştii adună premii pentru cei mai buni atacanţi, portari, fundaşi sau mijlocaşi, sunt "premiate” cele mai mari ratări sau cele mai spectaculoase faze reuşite pe terenul de fotbal.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 09:02
Cele mai tari goluri ale anului 2011 VIDEO

Fără doar şi poate cele mai spectaculoase faze ale meciurilor sunt goluri. În ultimul an s-au marcat goluri din cele mai ciudate poziţii, de la cele mai mari distanţe sau prin cele mai spectaculoase procedee.

RTV.net
vă prezintă unele dintre cele mai spectaculoase goluri marcate în 2011:

Super gol de la 70 de metri în liga a treia din Spania: Un gol de la 70 de metri a fost reuşit de jucătorul Castan, de la Alicante, în meciul din deplasare cu CD Alcoyano.

Super gol de la centrul terenului: Jucătorul lui Clark University, Will Van Noppen, a marcat la doar patru secunde de la startul meciului, direct de la centrul terenului.

Capodopera lui Buga, copiată în Suedia: Stefan Ishizaki, de la Elfsborg, a marcat într-un stil asemănător capodoperei lui Buga din meciul cu Hamburg SV, contra celor de la Djurgardens. Singura diferenţă a fost că mingea nordicului a lovit bara înainte de a intra în plasă.

A lobat mingea cu talpa, deşi era căzut în cap: Un fotbalist este în centrul atenţiei după ce pe Youtube a părut un filmuleţ cu un gol marcat de el dintr-o poziţie imposibilă. Jucătorul a marcat după ce se împiedicase şi cazuse la 6 metri în cap, însă a întins norocos piciorul şi a lobat mingea cu talpa peste portarul advers.


Gol de la jumătatea terenului în Brazilia :
Rodrigo a înscris un gol fabulos pentru Madureira în partida cu Nova Iguasu din liga a treia braziliană. Fotbalistul gazdelor a recuperat un balon la jumătatea terenului şi a şutat direct pe poartă. Cum goalkeeperul advers era ieșit din poartă, a ieșit un gol de generic.

A marcat cu capul, de la 58 de metri: Ryujiro Ueda a înscris cu capul de la 58 de metri, într-un meci din liga a doua japoneză.


Super gol în Bermude – reuşită de excepţie, după doar 12 secunde :
Nahki Wells, un fotbalist din Insulele Bermude,  a marcat la numai 12 secunde după startul reprizei secunde cu un şut de excepţie de la aproape 35 de metri.

Golul sezonului în Italia: Argentinianul Gerardo Masini a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri văzute în 2011. Jucător în Serie D, acesta a scos din joc cinci jucători, iar apoi a învins şi portarul. Masini a recuperat o minge la 30 de metri şi a început un adevărat dans printre adversari, scoţând din joc cinci dintre ei. Apoi, ajuns singur cu portarul, l-a executat prin procedeul denumit rabona. (Faza începe la momentul 01:25 al clipului).

Gol cu câlcâiul, din vole: Un brazilian a reuşit o capodoperă pentru Steaua Roşie Belgrad, într-un meci din Cupa Serbiei.  Atacantul Bruno Mazeng a inventat o fază care ar fi pus pe picior greşit orice apărare din lume.

Lob uluitor de la 60 de metri: Diop Martins, de la Real Oviedo, a şutat din propriul teren spre poarta celor de la Coruxo, balonul a luat o traiectorie ciudat de înaltă şi a coborât brusc în plasă, chiar pe sub transversală.