Cele mai tari perle de la SIMULAREA pentru BACALAUREAT 2019. Râzi cu lacrimi!

Profesorii care corectează lucrările de la Simularea pentru Bacalaureat 2019 nu se amuză de situaţie, ci mai degrabă trag un semnal de alarmă.

19 mart. 2019, 19:41
Cele mai tari perle de la SIMULAREA pentru BACALAUREAT 2019. Râzi cu lacrimi!

E clar ca elevii nu au predat la simulare doar foaia de examen, ci din contra! Pe langa toate particularitatile personajelor din comedie sau din romanul interbelic, au strecurat si cate o perla. Si nu vorbim despre bijuterii, ci despre foarte multe formulari eronate.

BAREME ROMANA SIMULARE BACALAUREAT 2019 EDU.RO. Cum se rezolvau SUBIECTE ROMANA SIMULARE BAC 2019

Un tanar spune ca iubeste tema cunoasterii. Asa ca a scris pe foaie: „Profesorii ii imping pe copii pe drumuri ca sa gaseasca din loc in loc cunoasterea”.

„Daca m-ar impinge si pe mine cineva pe drumuri, probabil nu as gasi nimic. Pe drumuri gasesti de obicei ambalaje, pet-uri, un caine, nu gasesti cunoasterea” a spus Vlad, un elev.

Tudor Arghezi i-a provocat imaginatia unei fete de clasa a XII-a.

„Toate persoanele pleaca la un moment dat cu barcile din viata noastra”, a scris ea.

Limbajul impropriu si vocabularul extrem de redus al copiilor ii socheaza de la un an la altul pe corectori.

Gafe fac si profesorii, nu doar elevii. La Rachitoasa in Bacau cadrele didactice au incurcat subiectele la simulare cu cele de anul trecut.

„Acordarea unui subiect din anul scolar trecut elevilor de clasa a 8 a dintr-o eroare. Acestea au fost pastrate in calculatorul in care au fost descarcate subiectele” a spus Oana Andreea Barbut, purtator de cuvant ISJ Bacau. Sesizarea a fost facuta de un parinte, iar cei care au de suferit sunt tot copiii, care se pregatesc de un nou examen. Organizat la nivel local, cu subiecte proprii.


loading...
Partenerii noștri