BAREME ROMANA SIMULARE BACALAUREAT 2019 EDU.RO. Cum se rezolvau SUBIECTE ROMANA SIMULARE BAC 2019

BAREME ROMANA SIMULARE BACALAUREAT 2019 EDU.RO, SUBIECTE ROMANA SIMULARE BAC 2019 EDU.RO. Simularea examenelor de Bacalaureat 2019 a debutat pe 18 martie 2019, cu simularea probei scrise de Limba și literatura română. Simularea examenelor de BAC 2019 va fi susținută atât de elevii de clasele a XII-a, cât și de liceenii de a XI-a. Însă simularea ultimei probe de bacalaureat – proba la alegere a profilului și specializării – va fi susținută numai de elevii clasei a XII-a.

RomaniaTV.net
18 mart. 2019, 08:59

BAREME ROMANA SIMULARE BACALAUREAT 2019 EDU.RO, SUBIECTE ROMANA SIMULARE BAC 2019 EDU.RO.

 

SUBIECTE ROMÂNĂ SIMULARE BAC 2019, CLASA A XI-A

Pe 19 martie, va avea loc simularea la Limba și literatura maternă, proba scrisă, iar pe 20 martie va avea loc proba obligatorie a profilului.

Pe 21 martie, simularea la Proba la alegere a profilului și specializării va fi susținută doar de către elevii clasei a XII-a. Aboslvenții vor alege una dintre materii, în funcție de profil, respectiv, Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică –  pentru elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională, iar Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională.

Afișarea rezultatelor la simulare Bac 2019 se va face pe data de 29 martie 2019, iar notele se pot trece în catalog, la cererea elevilor.

La această examinare, Ministerul Educației va testa pe elevii de clasa a XI-a introducerea a minimum 30% teste grilă în subiectele de simulare la Matematică și Istorie, cu scopul de a se realiza evaluarea în baza unor răspunsuri exacte, neechivoce, specificate în barem, fiind astfel imposibilă alocarea unui punctaj diferit de către evaluatori distincți.