Cele mai TRĂSNITE întrebări de la interviurile de recrutare

Trăim într-o perioadă grea din punct de vedere economic, iar găsirea unui job bun reprezintă o adevărată provocare. După ce ai depăşit primul hop – selectarea CV-ului tau– şimţi că soarele a început să strălucească şi pe strada ta. Din acel moment esti hotărât să faci totul pentru a-l impresiona pe reprezentantul companiei astfel încât să-ţi atingi obiectivul. Cauţi tot ce se poate găsi despre compania respectivă hotărât să n-o dai în bară. Ştii despre tine că esti un bun profesionist şi esti convins că vei avea răspunsul potrivit la absolut toate întrebările pe care ţi le vor spune. Insă ce vei face dacă specialistul în HR vrea să descopere în tine alte competenţe care n-au de-a face cu taskurile pe care le vei avea de rezolvat în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
19 mai 2013, 20:23
Cele mai TRĂSNITE întrebări de la interviurile de recrutare

Tocmai de aceea este important sa afli genul de intrebari pe care agentul de recrutare ti le-ar putea pune si care n-au absolut nici o legatura cu jobul in sine. Scopul acestora este sa descopere cum gaseti tu solutii la probleme cu care nu te-ai confruntat pana acum sau cum reactionezi atunci cand te afli pe un taram total necunoscut.

Iata 18 de intrebari neobisnuite puse de agentii de recrutare de la cele mai importante organizatii ale lumii.

Procter & Gamble: Va rog sa-mi vindeti un stilou invizibil;

Facebook: Se dau 25 de cai de curse, fara cronometru, 5 curse. Aflati topul celor mai rapizi 3 cai in cele mai putine curse;

Vezi şi Întrebări care ţi-ar putea schimba viaţa

Citigroup: Va rog sa ne spuneti strategia dumneavoastra la tenis de masa;

Google: Trebuie sa urcati o scara. Puteti urca fie o treapta fie doua trepte. Scara are n trepte. In cate moduri diferite puteti urca?

Gryphon Scientific:Cate umbrelute pentru cocktailuri se gasesc intr-un anumit timp in SUA?

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro