Cele mai URÂTE ţinute de la GLOBURILE DE AUR 2015. Cât de NEINSPIRATE au fost unele vedete FOTO

Decernarea Globurilor de Aur este un bun prilej pentru vedete de a ieşi în evidenţă, sau nu, cu ţinute elegante şi rafinate. Cele mai multe reuşesc să surprindă publicul cu alegerile vestimentare, însă sunt şi actriţe care dau greş total.

12 ian. 2015, 09:26
Cele mai URÂTE ţinute de la GLOBURILE DE AUR 2015. Cât de NEINSPIRATE au fost unele vedete FOTO

Printre vedetele care s-au făcut de râs anul acesta cu rochiile alese se numără Lana Del Rey, Zosia Mamet, Melissa McCarthy sau Tina Fey.

VEZI ŞI GLOBURILE DE AUR 2015: „The Grand Budapest Hotel” şi „Boyhood”, cele mai bune filme. Lista câştigătorilor

Lana Del Rey


Zosia Mamet

Melissa McCarthy

Tina Fey

Kerry Washington

Kristen Wiig

Decernate pentru prima dată în 1943, Globurile de Aur au devenit una dintre cele mai râvnite distincţii de la Hollywood şi, de asemenea, un instrument important de promovare a unui film, mai ales graţie unei gale care este difuzată în lumea întreagă.

Cea de-a 72-a gală de decernare a Globurilor de Aur a fost prezentată pentru al treilea an consecutiv de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler. Ceremonia este produsă de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), organizatoarea galei premiilor Globul de Aur.

Printre starurile care au prezentat premianţii se numără Benedict Cumberbatch, Oprah Winfrey, Sienna Miller, Jack Black, Katie Holmes, Jared Leto, Don Cheadle, Colin Farrell, David Duchovny, Julianna Margulies, Melissa McCarthy, Clive Owen, Paul Rudd, Naomi Watts, Jennifer Aniston, Colin Firth şi Robert Downey Jr.

Sursa foto: HEPTA.RO