Cele mai urmărite 10 filme de pe Netflix

Netflix a realizat un clasament al celor mai urmărite filme de pe platformă, între acestea aflându-se cea mai recentă producţie a regizorului Martin Scorsese, „The Irishman”, scrie News.ro.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 17:24
Cele mai urmărite 10 filme de pe Netflix

Netflix a transmis Bloomberg că filmul de acţiune „Extraction”, cu Chris Hemsworth în rol principal, thrillerul „Bird Box”, cu Sandra Bullock, şi comedia de acţiune „Spenser Confidential”, cu Mark Wahlberg, se află în topul celor mai urmărite debuturi.

Citeşte şi Filme pentru adulţi prezentate pe ecranul unui info-chiosc din Timişoara

„Extraction” a atras 99 de milioane de vizualizări în primele patru săptămâni de la premieră, „Bird Box” a fost vizionat în acelaşi interval de pe 89 de milioane de conturi, iar „Spenser Confidential”, de pe 85 de milioane. 

Iată, aşadar, top 10 cele mai urmărite zece filme pe Netflix: „Extraction” (99 milioane), „Bird Box” (89 milioane), „Spenser Confidential” (85 milioane), „6 Underground” (83 milioane), „Murder Mystery” (73 milioane), „The Irishman” (64 milioane), „Triple Frontier” (63 milioane), „The Wrong Missy” (59 milioane), „The Platform” (56 milioane) şi „The Perfect Date” (48 milioane).