Cele mai viclene femei ale zodiacului. Cine sunt nativele cu două feţe

Ipocrite, prefacute, mincinoase, razbunatoare. Intr-un singur cuvant: viclene. Chiar daca e greu de crezut ca ar fi femei care intrunesc toate aceste defecte, ei bine, ele exista. Nu trebuie sa generalizam, dar ele sunt nascute cu precadere in anumite zodii.

21 aug. 2015, 09:57
Cele mai viclene femei ale zodiacului. Cine sunt nativele cu două feţe

Pesti

Nativele din Pesti au o minte de-a dreptul perversa. Dar nu sexual vorbind, ci mai degraba legat de modul in care ticluiesc razbunari odata „calcate pe coada”. Sunt in stare sa inventeze fel si fel de lucruri si sa le imprastie de jur imprejur, pe muteste, astfel incat sa isi atace adversarii cand si cum nici nu se asteapta. Sunt lipsite de fermitate si de caracter si din acest motiv si sunt instabile in relatiile cu cei din jur.

Rac

Sub masca bunavointei sau a intentiilor pozitive ale nativei Rac se poate ascunde multa ipocrizie. Femeia din aceasta zodie iti sare surprinzator in ajutor, dar nu se stie niciodata daca intentiile ei nu sunt cumva altele, pentru ca nimic nu o opreste sa-si atinga scopurile egoiste. Daca cineva o supara, isi va alege pentru a se razbuna un moment al adversarului deja incarcat de probleme. Te va sapa atunci cand nu te astepti.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt cei mai interesanţi parteneri pentru întâlniri în funcţie de zodie

Scorpion

Nativele din aceasta zodie sunt femeile extremelor. Le vei simti din prima simpatia sau antipatia. Cert este ca atunci cand vine vorba despre persoanele pe care nu le suporta sau cele care le-au tradat, pot fi extrem de prefacute. Sunt invidioase si razbunatoare. Le place sa se joace cu mintea celor din jur, incercand sa-i distruga psihic. Joaca murdar si ataca fara scrupule atunci cand sunt in pericol sa fie date de gol.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.