Cele mai ZGÂRCITE vedete din showbizul românesc. Monica Gabor, PROTAGONISTA unui moment PENIBIL

Monica Gabor a fost protagonista unui moment foarte penibil. Pe vremea când era doamna Columbeanu, bruneta i-a luat bacşişul înapoi portarului de la hotel. Aceasta nu este însă singura vedetă din showbizul românesc mai strânsă la pungă.

23 feb. 2014, 12:00
Cele mai ZGÂRCITE vedete din showbizul românesc. Monica Gabor, PROTAGONISTA unui moment PENIBIL

Monica Gabor a cunoscut de mică sărăcia şi valoarea banilor. Chiar şi după ce l-a întâlnit pe Irinel şi a devenit doamna Columbeanu, scăpând de grija zilei de mâine, băcăuanca a continuat să ţină cont de fiecare leu. În timpul mariajului cu omul de afaceri, avea grijă ca şi soţul ei să fie chibzuit şi îl apostrofa când i se părea că e prea generos cu oamenii din jurul lui. Un apropiat al fostului cuplu a dezvăluit că această chibzuială exagerată a făcut- o pe Monica să devină protagonista unui moment penibil, scrie libertatea.ro.

Ea şi Irinel se aflau la un hotel de lux din Mamaia, când omul de afaceri i-a dat bacşiş portarului o hârtie de zece lei, aşa cum făcea de obicei. Moni s-a întors pe călcâie şi i-a cerut banii înapoi omului, apostrofându-l: „La muncă, nu sta cu mâna întinsă la pomană!”. Angajatul hotelului a rămas cu gura căscată de uimire.

Şi Dan Negru se află pe lista vedetelor zgârcite. Prezentatorul ar putea umple cel puţin o valiză cu banii pe care i-a câştigat de când e vedetă TV, dar tot se dă lovit când vine vorba să cheltuiască. Un apropiat a povestit că Negru şi-a invitat colegii la bere, dar după primul rând, pe care l-a achitat, le-a comunicat că următoarele comenzi şi le plătesc singuri.

Ştefan Bănică Jr. a intrat în topul zgârciţilor după ce a fost surprins „plătind” cu autografe florile luate pentru fosta soţie. Se spune că acesta încearcă să reducă drastic costurile şi când partenera de viaţă îşi exprimă dorinţa de a vedea un film, cumpărând un DVD în loc s-o scoată la cinema.

George Copos se plânge mereu de lipsa banilor, deşi are o avere de câteva sute de milioane de euro, conform unui top al bogătaşilor români. Este antologică replica pe care le-a dat-o unor angajaţi de-ai săi când aceştia s-au plâns că nu îi plăteşte destul: „Nici eu nu am bani. Nu mi-am mai cumpărat de doi ani un costum”.

Citeşte şi Vedete celebre care s-au vândut pe bani mulţi: Bianca Drăguşanu, Monica Gabor sau Daniela Crudu