Cele trei coafuri care te fac să arăţi mai slabă. Sfaturile unuia dintre cei mai cunoscuţi hairstilişti din lume

Atunci când kilogramele în plus le creează complexe, doamnele sunt dispuse să încerce orice truc pentru a masca prezenţa acestora. Dacă la alegerea hainelor care avantajează silueta multe femei se pricep, la alegerea coafurii care să mascheze obrajii prea plini cu siguranţă au nevoie de sfaturile specialiştilor.

25 mart. 2023, 19:51
Cele trei coafuri care te fac să arăţi mai slabă. Sfaturile unuia dintre cei mai cunoscuţi hairstilişti din lume

Vestea bună este că există câteva coafuri care te fac să arăţi mai slabă. Secretul lor a fost dezvăluit de celebrul hairstilist britanic Chris Appleton pe TikTok.

Dacă vrei să pari mai slabă şi să-ţi schimbi lookul, ţine cont de faptul că părul lung te va ajuta în acest sens. Lungimea îţi va modela vizual chipul, făcându-te să arăţi mai suplă.

Coafuri care te fac să arăţi mai slabă: onduleurile, cărarea pe mijloc, coada de cal

Onduleurile

Specialistul, al cărui blog are peste 2 milioane de abonați, le-a recomandat fetelor să își onduleze părul de sus în jos sau în direcția feței pentru a o corecta și a sublinia pomeții.

În același timp, șuvițele ondulate în direcția opusă rotunjesc forma capului și îmbătrânesc vizual”, a avertizat Appleton.

Cărarea pe mijloc

Stilistul le sfătuiește pe doamne, de asemenea, să evite coafurile cu cărarea pe o parte. El recomandă ca despărțirea părului să se facă în mijlocul capului. Aceasta face ca părul să pară că are mai mult volum.

Citeste si VIDEO: Victor Ciutacu s-a apucat de tras de fiare, la 52 de ani: „Începusem să ruginesc”. Câte beri bea jurnalistul România TV după emisiunea de seară

Coada de cal

În cele din urmă, Appleton susține că, deşi cozile de cal sunt plictisitoare pentru mulți, există un truc prin care acestea pot arăta cu adevărat spectaculos şi, foarte important, îţi fac faţa să arate mai slabă.

Pentru a vă face fața mai subțire din punct de vedere vizual, ridicați coada mai sus”, a sfătuit el.

În luna iulie, coafeza canadiană Mary Ann a numit coafurile care strică calitatea părului. Bloggerița sfătuiește să nu vă trageți șuvițele într-o coadă de cal înaltă sau într-un coc strâns, deoarece aceste stiluri le fac fragile de-a lungul liniei de creștere.

@chrisappletonhair 3 EASY ways to make your face look more snatched ##hairtutorialsvideo ♬ original sound – Chrisappleton1

De asemenea, și coada împletită te va ajută mult dacă vrei să pari mai suplă. La fel ca în cazul cozii de cal, ea trebuie plasată cât mai sus, în vârful capului. Începe prin a face o coadă de cal. Piaptănă bine coadă și încep să o împletești în trei.

Citeste si Anamaria Prodan, secretul siluetei sale. Impresara a dezvăluit metoda neobișnuită ca să rămână slabă: „Beau doar apă 24 de ore”